Egy éve nem eszem húst, de most napok íta egy jó hamburgeren jár az eszem! Akkor egyek, vagy el ne csábuljak?
Sajnálom az állatokat a barátim! barátokat nem eszek!
d már napok óta egy jó hambi jár a fejembe!
ha most feladom, felesleges volt az egész...
mint ha valalaki 1 év után rágyújt... minek szokott le 1 évr?
mit tegyek?
tofu burger nwm olyan!
Szerintem először mérlegeld, hogy miért hiányzik az adott hamburger! Lehet hogy nem is a hús hiányzik belőle, hanem az összhatás, maga az íz, amit így mindennel együtt (a finom zsemle, az egyéb töltelékek, a sajt) érzel. Csak emiatt nem érdemes megenned. A vegetáriánusok azért valamilyen szinten áldozatot hoznak. Én régen a kínaiban azt a szezámos-mézes csirkét imádtam mindennél jobban, mégis jól megvagyok nélküle már 5 éve. Persze ha egy belső meggyőződésből teszed ezt, nem is érzed igazán áldozatnak.
Ha viszont a húst kívánod, és mondjuk ránézel egy véres nyers húscafatra, amiből az adott hamburger készül, akkor nyugodtan edd meg, mert én így olyan álnok dolognak gondolnám a vegetáriánizmusodat. És ne bűntudattal edd, hanem gondolj arra, hogy eddig is mennyi állatot kíméltél meg és ha csak 1 évig is, de tettél valamit értük. :)
".....Nem vagyok túl empatikus nő, így engem az ilyen hatásvadász cuccok hidegen hagynak. Még a kisgyerekről, és emberekről szóló videókat is végignézem mindenféle megrendülés, vagy könnycseppmorzsolás nélkül, nemhogy egy olyat, amit állatokról készítettek...."
Én a helyedben erre nem lennék büszke.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!