Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Egy éve nem eszem húst, de...

Egy éve nem eszem húst, de most napok íta egy jó hamburgeren jár az eszem! Akkor egyek, vagy el ne csábuljak?

Figyelt kérdés

Sajnálom az állatokat a barátim! barátokat nem eszek!

d már napok óta egy jó hambi jár a fejembe!

ha most feladom, felesleges volt az egész...

mint ha valalaki 1 év után rágyújt... minek szokott le 1 évr?

mit tegyek?

tofu burger nwm olyan!

2014. júl. 5. 21:21
1 2
 11/16 anonim válasza:
0%
Remélem egyszer téged esz meg egy marha, te nagy állatbarát.
2014. júl. 11. 23:21
 12/16 anonim ***** válasza:
32%
Nem vagyok túl empatikus nő, így engem az ilyen hatásvadász cuccok hidegen hagynak. Még a kisgyerekről, és emberekről szóló videókat is végignézem mindenféle megrendülés, vagy könnycseppmorzsolás nélkül, nemhogy egy olyat, amit állatokról készítettek. Arról nem is beszélve, hogyha én holnaptól nem ennék húst, ezeket az állatokat ugyanúgy megkínoznák, levágnák, megennék - csak nem én. Nem tudom, mit szerettél volna elérni a linkeddel, de szerintem nem sok mindent sikerült.
2014. júl. 12. 00:39
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem először mérlegeld, hogy miért hiányzik az adott hamburger! Lehet hogy nem is a hús hiányzik belőle, hanem az összhatás, maga az íz, amit így mindennel együtt (a finom zsemle, az egyéb töltelékek, a sajt) érzel. Csak emiatt nem érdemes megenned. A vegetáriánusok azért valamilyen szinten áldozatot hoznak. Én régen a kínaiban azt a szezámos-mézes csirkét imádtam mindennél jobban, mégis jól megvagyok nélküle már 5 éve. Persze ha egy belső meggyőződésből teszed ezt, nem is érzed igazán áldozatnak.

Ha viszont a húst kívánod, és mondjuk ránézel egy véres nyers húscafatra, amiből az adott hamburger készül, akkor nyugodtan edd meg, mert én így olyan álnok dolognak gondolnám a vegetáriánizmusodat. És ne bűntudattal edd, hanem gondolj arra, hogy eddig is mennyi állatot kíméltél meg és ha csak 1 évig is, de tettél valamit értük. :)

2014. júl. 12. 11:09
 14/16 anonim válasza:
42%
szükséged van húsra, az ember mindenevő
2014. júl. 13. 22:30
 15/16 anonim ***** válasza:
51%

".....Nem vagyok túl empatikus nő, így engem az ilyen hatásvadász cuccok hidegen hagynak. Még a kisgyerekről, és emberekről szóló videókat is végignézem mindenféle megrendülés, vagy könnycseppmorzsolás nélkül, nemhogy egy olyat, amit állatokról készítettek...."

Én a helyedben erre nem lennék büszke.

2014. júl. 16. 15:34
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett végülis? Remélem nem csábultál el. Én is kb. egy éve vagyok vega.
2014. júl. 17. 02:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!