Egy éve nem eszem húst, de most napok íta egy jó hamburgeren jár az eszem! Akkor egyek, vagy el ne csábuljak?
Figyelt kérdés
Sajnálom az állatokat a barátim! barátokat nem eszek!
d már napok óta egy jó hambi jár a fejembe!
ha most feladom, felesleges volt az egész...
mint ha valalaki 1 év után rágyújt... minek szokott le 1 évr?
mit tegyek?
tofu burger nwm olyan!
2014. júl. 5. 21:21
1/16 anonim válasza:
Egyél. A húsra szüksége van a szervezetednek. Ostobaság sajnálni az állatokat. Akkor is levágják őket, ha te nem eszel húst.
2/16 anonim válasza:
Ilyenkor hiányod van és könyörög a szervezeted hozzád. Előbb próbáld meg valami növényi cuccal pótolni ezt a hiányt szerintem. Vas tartalmú ételekből többet fogyassz mostanában.
3/16 anonim válasza:
Szerinted az állatok sajnálják amiket szereznek maguknak vagy eléjük tesznek? Nem értem az ilyen embereket... a hús olyan alap táplálék amire a szervezetnek szüksége van, nemhiába esznek a vegák is pl tofut a fehérjét pótolni kell! Nekem is volt 8 hónap amikor nem ettem húst, de nem azért mert sajnáltam őket hanem mert nem kívántam, nem kell naponta 1 kg steaket enni, de az állatok a tányérunkra kerülnek, és még milyen finomak :P ugye kell neked az a burger:P!
4/16 anonim válasza:
Ha meggyőződésből nem eszel húst, az kicsit sem ugyanolyan, mint mikor valaki le akar állni a függőségéről. Te nem elhatároztad, - elvileg - hanem így érzel. Ha megkívánod, azt jelenti, hogy a szervezeted igényli. Én évekig nem ettem húst, mert fájt tőle a gyomrom, a fejem. Aztán egyik húsvétkor (sors iróniája) megettem egy egész csülköt kb, amit amúgy sosem szerettem. Vagy inkább zabáltam. :) Időnként eszem húst, és nem érzem, hogy hiába való volt az a pár év, és nem is csaltam meg senkit.
5/16 anonim válasza:
Nekem a növények is a barátaim, aztán mégis megeszem őket.
6/16 anonim válasza:
Hallgass a szervezetedre, ha kívánod, akkor szükséged van rá, volt, hogy én sem ettem hónapokig húst, nem kívántam, azután egyszercsak rámjött a húséhség, csináltam is hambit, igaz csirkéből, de abból is finom volt és jólesett. Egyszedr pedig hosszú idő után a disznóhúst kívántam meg, akkor sült oldalat csináltam. Egyébként nem sok húst eszem, de ha megkívánom, akkor megeszem.
7/16 anonim válasza:
Az egyik legnagyobb hülyeségnek tartom a világon azt, ha valaki megvonja a szervezetétől azokat a dolgokat amikre szüksége van, és ezt maga a test is jelzi számára. Nekem szerencsére gyakran ad jelzéseket a testem. Egészségesen étkezek, húst is eszek, vitaminokat is szedek. Mégis előfordul, hogy egy ideig kevesebb vas tartalmú ételt veszek magamhoz. Ilyenkor a testem jelez - hihetetlenül elkezdem kívánni azokat a dolgokat, amik nagy mennyiségben tartalmazzák a vasat. Ez csak egy példa, sok tápanyaggal kapcsolatban adott már jelzéseket a szervezetem. Figyelni kell rájuk, nem véletlenül kapjuk ezeket!
8/16 anonim válasza:
A test nem csak az egészséges dolgokat kívánja, vagy amikre szüksége van. Különben senki nem enne pl. olajban sült ételeket, vagy inna pl. cukrozott üdítőket vagy energiaitalt. Állítólag gyermekkorban (1-3) éves korig még helyesen működik, hogy azt kívánja az ember, amire a szervezetének szüksége van. De a só, cukor, az aromák, ízfokozók stb. miatt egyre kevésbé.
9/16 anonim válasza:
De azért a húst nem sorolnám se az ízfokozók, sem az olaj, sem a cukros üdítők közé. A hús az hús. Sokak számára alapvető élelmiszer. Az elkészítési mód, a mérték, a minőség már csak rajtunk múlik.
10/16 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!