Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Egy éve nem eszem húst, de...

Egy éve nem eszem húst, de most napok íta egy jó hamburgeren jár az eszem! Akkor egyek, vagy el ne csábuljak?

Figyelt kérdés

Sajnálom az állatokat a barátim! barátokat nem eszek!

d már napok óta egy jó hambi jár a fejembe!

ha most feladom, felesleges volt az egész...

mint ha valalaki 1 év után rágyújt... minek szokott le 1 évr?

mit tegyek?

tofu burger nwm olyan!

2014. júl. 5. 21:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%
Egyél. A húsra szüksége van a szervezetednek. Ostobaság sajnálni az állatokat. Akkor is levágják őket, ha te nem eszel húst.
2014. júl. 5. 21:34
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
Ilyenkor hiányod van és könyörög a szervezeted hozzád. Előbb próbáld meg valami növényi cuccal pótolni ezt a hiányt szerintem. Vas tartalmú ételekből többet fogyassz mostanában.
2014. júl. 5. 21:46
 3/16 anonim ***** válasza:
44%
Szerinted az állatok sajnálják amiket szereznek maguknak vagy eléjük tesznek? Nem értem az ilyen embereket... a hús olyan alap táplálék amire a szervezetnek szüksége van, nemhiába esznek a vegák is pl tofut a fehérjét pótolni kell! Nekem is volt 8 hónap amikor nem ettem húst, de nem azért mert sajnáltam őket hanem mert nem kívántam, nem kell naponta 1 kg steaket enni, de az állatok a tányérunkra kerülnek, és még milyen finomak :P ugye kell neked az a burger:P!
2014. júl. 5. 21:58
 4/16 anonim ***** válasza:
75%
Ha meggyőződésből nem eszel húst, az kicsit sem ugyanolyan, mint mikor valaki le akar állni a függőségéről. Te nem elhatároztad, - elvileg - hanem így érzel. Ha megkívánod, azt jelenti, hogy a szervezeted igényli. Én évekig nem ettem húst, mert fájt tőle a gyomrom, a fejem. Aztán egyik húsvétkor (sors iróniája) megettem egy egész csülköt kb, amit amúgy sosem szerettem. Vagy inkább zabáltam. :) Időnként eszem húst, és nem érzem, hogy hiába való volt az a pár év, és nem is csaltam meg senkit.
2014. júl. 5. 22:06
 5/16 anonim ***** válasza:
72%
Nekem a növények is a barátaim, aztán mégis megeszem őket.
2014. júl. 5. 22:30
 6/16 anonim ***** válasza:
68%
Hallgass a szervezetedre, ha kívánod, akkor szükséged van rá, volt, hogy én sem ettem hónapokig húst, nem kívántam, azután egyszercsak rámjött a húséhség, csináltam is hambit, igaz csirkéből, de abból is finom volt és jólesett. Egyszedr pedig hosszú idő után a disznóhúst kívántam meg, akkor sült oldalat csináltam. Egyébként nem sok húst eszem, de ha megkívánom, akkor megeszem.
2014. júl. 6. 08:06
 7/16 anonim ***** válasza:
58%
Az egyik legnagyobb hülyeségnek tartom a világon azt, ha valaki megvonja a szervezetétől azokat a dolgokat amikre szüksége van, és ezt maga a test is jelzi számára. Nekem szerencsére gyakran ad jelzéseket a testem. Egészségesen étkezek, húst is eszek, vitaminokat is szedek. Mégis előfordul, hogy egy ideig kevesebb vas tartalmú ételt veszek magamhoz. Ilyenkor a testem jelez - hihetetlenül elkezdem kívánni azokat a dolgokat, amik nagy mennyiségben tartalmazzák a vasat. Ez csak egy példa, sok tápanyaggal kapcsolatban adott már jelzéseket a szervezetem. Figyelni kell rájuk, nem véletlenül kapjuk ezeket!
2014. júl. 6. 16:59
 8/16 anonim ***** válasza:
62%
A test nem csak az egészséges dolgokat kívánja, vagy amikre szüksége van. Különben senki nem enne pl. olajban sült ételeket, vagy inna pl. cukrozott üdítőket vagy energiaitalt. Állítólag gyermekkorban (1-3) éves korig még helyesen működik, hogy azt kívánja az ember, amire a szervezetének szüksége van. De a só, cukor, az aromák, ízfokozók stb. miatt egyre kevésbé.
2014. júl. 6. 18:16
 9/16 anonim ***** válasza:
45%
De azért a húst nem sorolnám se az ízfokozók, sem az olaj, sem a cukros üdítők közé. A hús az hús. Sokak számára alapvető élelmiszer. Az elkészítési mód, a mérték, a minőség már csak rajtunk múlik.
2014. júl. 6. 19:35
 10/16 anonim ***** válasza:
2014. júl. 6. 20:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!