Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Párotok, ha nem vega, megveszi...

Párotok, ha nem vega, megveszi magának a húsfélét?

Figyelt kérdés

Pasim nem vegetáriánus,én az vagyok, ő húst hússal eszik,de ritkán vásárolja meg magának a kaját.Én elkészítem a húst is neki,ha megveszi,de inkább felfalja a vega kajákat is.

Nem túl rég élünk együtt,a közköltsség oszlik, de a kajába nem nagyon pótol.Pedig nem ugyanazt és főleg ugyanannyit eszünk meg.( Ő 103 kilós,nem keveset eszik..)

2014. jan. 21. 10:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ezt meg kellene beszélni vele. Én is voltam így, hogy minden pénzem beleadtam a kapcsolatba, abból havi 30.000 csak az ő cigarettájára ment el, de a többiből is elvárta, hogy minden nap meleg kaja várja. Mondjuk az a kapcsolat 3 év után ki is fulladt, mert emellett pszichopata is volt, de az már más téma. Ha nem kerestek mindketten, akkor meg kell húzni a nadrágszíjat, és az nem megy, hogy ő nem spórol kevesebbet. Ha mindig húst akar, akkor szívjon kevesebb cigit, vagy keressen munkát. Tudom, hogy nem könnyű állást találni, de legalább keres? Megpróbálja? Vagy élvezi, hogy így is nagyszerűen kijöttök, mert ugye te önfeláldozó vagy?

Ha úgy érzed, hogy ez csak átmeneti állapot, és tényleg mindent megtesz azért, hogy munkát találjon, és kivegye a részét a közös költségekből, akkor "minden rendben". De ha önző módon csak elvárja, hogy mindent a segge alá rakj, és mindent te állj a minimálbéredből, és még te vagy a paraszt (ahogy írtad), akkor szerintem még az is jobb, ha egy albérleti szobát keresel magadnak, és keresel egy olyan férfit, aki igazán szeret, nem csak élősködik rajtad.

2014. febr. 5. 15:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem lehet valami jó modorú ember ha ilyet mond neked hogy paraszt vagy amiért sajnálod tőle.

Eléggé hajaz az exemre, aki szintén nem dolgozott jó ideig, én etettem meg tartottam el szinte, úgy hogy mellett suliba jártam. És amikor lett munkája, egy nap azzal jött haza, hogy "bezzeg a Józsi felesége egy egész szál kolbászt rak oda, meg rántott húst" és én milyen sóher vagyok, mert neki csak szalámis szendvicset csináltam. Arról nem regélt hogy cigit vett a fele fizetésén és a Józsi felesége teljes állásban dolgozott, nem diákmelós volt.

Szerintem szabadulj meg ettől a pasastól.

2014. febr. 6. 23:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek, szabadulj meg tőle.

egyébként nekem is volt hasonló, mondjuk ő nem evett sokat, viszont totál felelőtlenül költekezett, és dohányzott, sörözött, az első az volt, hogy albérletre, és rezsire miből lesz pénz, kit érdekel. de ha én heti egyszer elmentem úszni, meg szaunázni, akkor kiakadt, holott ő egy nap alatt többet költött cigire, emg sörre.

ja, és az egész család ilyen volt, én előtte sose találkoztam ilyennel,, nem is tudtam, hogy létezik, nekik meg tök természetes volt..

2014. febr. 13. 23:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdésedre válaszolva: nálunk igenis megveszi a húst magának és meg is kénytelen csinálni. Megmondtam neki, hogy hozzá nem nyúlok, engem nem érdekel. Szerencsére jó fej, mert munkanapokon, ha nem tud vagy nem akar vinni kaját, akkor munkahelyre rendel húsosat, egyébként meg nem teszi szóvá, hogy "vegául" főzök neki. Így is megvan a heti 2-3 alkalom húsevése, nálunk ebből nincs probléma.

A kommentjeidre válaszolva: ha az enyém így viselkedne, már nem lenne. Ha van egy fix kiadás, úgymint kaja, rezsi, albérlet, akkor azt össze kell rakni, a maradékból meg lehet dorbézolni meg cigit venni. (Mondom mindezt úgy, hogy mi is cigizünk mindketten.) Szóval beszélgess el vele, nem vagy köteles őt eltartani. S mivel jelenleg te vagy a kenyérkereső, ezért egyelőre a nadrágot te hordod, akár tetszik neki, akár nem. Sok sikert a beszélgetéshez.

2014. febr. 15. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!