Vega vagyok, de most mintha kezdenék "ráérezni" a hús ízére. Mi van velem?
Figyelt kérdés
Vega családban születtem, szal kiskorom óta az vok. DE ma megláttam egy desznajt és hirtelen az az érzés fogott el h meg akaron enni. Mi van velem?2014. jan. 12. 17:05
1/20 anonim válasza:
A szóhasználat miatt sajnos lehetetlen komolyan venni a kérdésedet..
2/20 anonim válasza:
szerintem az, hogy nem saját választásból nem eszel húst. én speciel mindig is utáltam, és soha nem volt ilyen érzésem, hogy hú, de jó lenne húst enni...
3/20 anonim válasza:
Fizzess be 1 desznaj vágásra !!!
4/20 anonim válasza:
Az van, hogy változol, meg változik az izlésed is. Próbáld ki a húst, aztán ha bejön akkor jó, ha meg nem akkor maradsz vega. Azért ne pacalpörkölttel kezdj, mert a gyomrod gondolom nincs hozzászokva.
5/20 anonim válasza:
Azt mondtad hogy "Vega családból származok" Te nem vagy vega, a idétlen szüleid akarták hogy te is vega legyél... És nem engedték meg hogy te döntsd el hogy milyen akarsz lenni.. Ugyen ez a jehovákkal is hogy már a gyerek kortól bele nevelik. Na szóval, szükséged van a húsra nagyon is! Mert az emésztésnél pl kellenek olyan (jó) baktériumok ami kell! Miért vagy vega?
6/20 anonim válasza:
nincs szüksége, utolsó, egész sokan megvagyunk hús nélkül. de ennek ellenére, mivel nem saját akaratából lett az, igen, egyen, ha kívánja, kóstolja meg. de tényleg ne valami nagyon nehéz kajával, mert a gyomra tuti, hogy nem bírná.
7/20 anonim válasza:
Miért nem haraptál bele abba a desznajba? Mozgott még?
8/20 anonim válasza:
Mert érzi a szervezeted, hogy valami hiányzik neki.
De lehet egyszerű kíváncsiság is, mindenkit "vonz" az, amitől nagyon tiltják a szülei. Nekünk a cigi meg az alkohol volt ilyen, neked a hús :D
9/20 anonim válasza:
:D Erről a Madagaszkár jutott eszembe, amikor az oroszlán beleharap a zebra popójába :DDDDD
10/20 anonim válasza:
5., ez nem neveltetés kérdése, egyszerűen csak egy családi "szokás". Most akkor hagyják ki inkább mindenből a gyereket, úgy neveljék, mintha ő egy kívülálló lenne, nem pedig a család része? Majd egyszer fel fog nőni és felnőtt fejjel eldönti, szeretné-e továbbra is betartani a családi hagyományokat. A kérdező esetében pl. el lehet menni boltba és venni húst vagy kész húsételt. A családtagok, ha nem kérnek, nem esznek belőle, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!