Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vega vagyok, de most mintha...

Vega vagyok, de most mintha kezdenék "ráérezni" a hús ízére. Mi van velem?

Figyelt kérdés
Vega családban születtem, szal kiskorom óta az vok. DE ma megláttam egy desznajt és hirtelen az az érzés fogott el h meg akaron enni. Mi van velem?

#hús #Aliens #vega #Árpád #Ancient #desznaj #sszenthelyi
2014. jan. 12. 17:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egyél meg egy nagy tál sörtéspörköltet.
2014. jan. 12. 22:17
 12/20 anonim ***** válasza:
8%

Vegának lenni hülyeség, főleg, ha kívánod a húst. Nyilván a szervezetednek szüksége van rá.

Amúgy tényleg nem igazán vehető komolyan a kérdésed ilyen bunkó parasztos szóhasználattal...

2014. jan. 13. 11:10
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
Nem látjátok, hogy kamu kérdés?
2014. jan. 13. 13:42
 14/20 anonim ***** válasza:
74%
KAMU kérdés, senki ne erőlködjön.....
2014. jan. 13. 14:40
 15/20 anonim ***** válasza:
19%
Egyél szóját. Az szinte ugyan olyan mint az állati hús, legalábbis hasonló.
2014. jan. 13. 20:22
 16/20 anonim ***** válasza:
11%
Megtudtad hogy mi az a hús és most úgy érzed hogy muszály azt is enned. Szerintem egyél húst. Sok húst. Nyami. Megyek is és sütök sonkát!
2014. jan. 21. 19:02
 17/20 anonim ***** válasza:
32%

A kérdező szóhasználata valóban szembeötlő, de nem "parasztos", hanem csak azt utánzó. Ezzel tényleg erősen a kamu-kérdés érzetét kelti.

Ami magát a kérdést illeti, ha húst kívánsz, akkor a szervezeted jelzi, hogy hiánya van valamiből, amit leginkább hússal tudsz bevinni.

Magam úgy vagyok ezzel a vega-léttel, hogy hol majdnem, hol meg semennyire. Néha szinte semmi húst nem fogyasztok, máskor meg szalonnát tepertővel. Mindenkor elég pontosan érzem, hogy milyen táplálékra van szükségem - amivel a súlyomat 1-2 kg kilengéssel évek óta tartom a változó életmód mellett is.

Ha nekivágsz a húsevésnek, akkor valami agyon-szójázott "ráutaló" termékkel kezd (baromfipárizsi). Ha tényleg nem ettél még húst, akkor az állati fehérjéket lebontó enzimjeid csak mutatóban termelődnek.

2014. jan. 22. 23:44
 18/20 anonim ***** válasza:

Hahaha :)

A nagy vega ellenesek jól ráharaptak a kamu kérdésre, hogy nalátod hogy nem lehet hús nélkül élni, meg szegény gyerekre ráerőltették a vegaságot, lám megkívánta a desznajt :D Meg még írni sem tanították meg :D

2014. jan. 29. 21:40
 19/20 anonim ***** válasza:

"..akkor az állati fehérjéket lebontó enzimjeid csak mutatóban termelődnek..."

Nincsenek külön állati vagy növényi fehérjét lebontó enzimek. De az igaz, hogy ha tényleg nem ettél még, akkor először kis mennyiséggel kezdd.

2014. jan. 29. 21:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyél kutyahúst!!
2014. febr. 1. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!