Párotok, ha nem vega, megveszi magának a húsfélét?
Pasim nem vegetáriánus,én az vagyok, ő húst hússal eszik,de ritkán vásárolja meg magának a kaját.Én elkészítem a húst is neki,ha megveszi,de inkább felfalja a vega kajákat is.
Nem túl rég élünk együtt,a közköltsség oszlik, de a kajába nem nagyon pótol.Pedig nem ugyanazt és főleg ugyanannyit eszünk meg.( Ő 103 kilós,nem keveset eszik..)
Közös kassza kezdetektől,közös bevásárlás,heti menüt készitek,ő megmondja mit enne,mehvesszük,megfőzöm,kész.
De sokszor megeszi amit én,finom az is.
És így összeköltöztetek? Bátor vagy.
Le kell ülni megbeszélni,papir,toll,és írd le hogy te ennyit költöttél a hónapban kajára,ő ennyi,és ez nagyon nem fele-fele.
Vagy legyen külön polc a hűtőben,külön polc a konyhában,és vegye meg amit megeszik,te meg segithetsz megfőzni,bár ha munkanélkülin van,akkor van ideje főzni is.
Már nem azért de ha együtt élsz a pároddal, nem számolhatod ki hogy ki mennyit kajált meg. A cigi teljesen más kérdés. De nem mérheted le hogy te három kanál rizst ettél meg, én meg csak kettőt.
Ez egy ilyen dolog egy párkapcsolatban.
Együtt megyünk bevásárolni.
Beszéljetek erről...
Most ő akkor a lakótársad vagy a párod?
Mondd meg neki, hogy neked anyagilag megterhelő számára annyi húst megvenni amire szüksége van és gyakran nem marad neked étel (mikor hazaérsz melóból?).
Párkapcsolatban éltek, szóval ezt meg kell beszéljétek. A cigi az ő kiadása, ha nem marad pénze ételre, szokjon le.
Ha már az elején nem tisztázzátok le, akkor később nehezebb lesz. Főleg ha nem egy olyan jellem aki észreveszi magát.
Van munkám, de szinte minimálbér, nettó 90 ezer.Amiből spórolva,de ki lehetne jönni valameddig.
De amit én amúgy 2-3 napig ennék,vega kaját, azt ő egy nap alatt felfalja.Egyszer megjegyeztem neki,hogy igazán hagyhatott volna nekem is, ne csak a tál alján egy kanálnyit, megsértődött,hogy paraszt vagyok és ő nem is eszik sokat.Pedig de,hozzám képest...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!