Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Párotok, ha nem vega, megveszi...

Párotok, ha nem vega, megveszi magának a húsfélét?

Figyelt kérdés

Pasim nem vegetáriánus,én az vagyok, ő húst hússal eszik,de ritkán vásárolja meg magának a kaját.Én elkészítem a húst is neki,ha megveszi,de inkább felfalja a vega kajákat is.

Nem túl rég élünk együtt,a közköltsség oszlik, de a kajába nem nagyon pótol.Pedig nem ugyanazt és főleg ugyanannyit eszünk meg.( Ő 103 kilós,nem keveset eszik..)

2014. jan. 21. 10:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Közös kassza kezdetektől,közös bevásárlás,heti menüt készitek,ő megmondja mit enne,mehvesszük,megfőzöm,kész.

De sokszor megeszi amit én,finom az is.

2014. jan. 21. 11:23
 2/14 A kérdező kommentje:
nem merek vele közös kasszát,mert rengeteget cigizik ,sokat költ rá és eléggé fejetlenül költekezik,ráadásul egyelőre munkanélküli segélyt kap,ami szinte semmi.
2014. jan. 21. 11:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

És így összeköltöztetek? Bátor vagy.

Le kell ülni megbeszélni,papir,toll,és írd le hogy te ennyit költöttél a hónapban kajára,ő ennyi,és ez nagyon nem fele-fele.

Vagy legyen külön polc a hűtőben,külön polc a konyhában,és vegye meg amit megeszik,te meg segithetsz megfőzni,bár ha munkanélkülin van,akkor van ideje főzni is.

2014. jan. 21. 12:04
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

Már nem azért de ha együtt élsz a pároddal, nem számolhatod ki hogy ki mennyit kajált meg. A cigi teljesen más kérdés. De nem mérheted le hogy te három kanál rizst ettél meg, én meg csak kettőt.

Ez egy ilyen dolog egy párkapcsolatban.

2014. jan. 21. 16:26
 5/14 anonim ***** válasza:

Együtt megyünk bevásárolni.

Beszéljetek erről...

2014. jan. 23. 20:10
 6/14 A kérdező kommentje:
nem szamolhatom ki,de az sem korrekt,hogy ma megveszek valamit es ha eppen nem eszek belole vagy csak keveset,masnapra mar nincs belole....Es ujat nem venne helyette.
2014. jan. 28. 14:04
 7/14 anonim ***** válasza:

Most ő akkor a lakótársad vagy a párod?

Mondd meg neki, hogy neked anyagilag megterhelő számára annyi húst megvenni amire szüksége van és gyakran nem marad neked étel (mikor hazaérsz melóból?).

Párkapcsolatban éltek, szóval ezt meg kell beszéljétek. A cigi az ő kiadása, ha nem marad pénze ételre, szokjon le.

Ha már az elején nem tisztázzátok le, akkor később nehezebb lesz. Főleg ha nem egy olyan jellem aki észreveszi magát.

2014. jan. 29. 21:36
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a kapcsolat halálra van itélve. Neked van munkád? Mennyi a jövedelmed? Be tudod vállalni, hogy egy nagy darab munkanélkülit eltarts, és Ő elszivja a segélyét?
2014. febr. 4. 11:33
 9/14 A kérdező kommentje:

Van munkám, de szinte minimálbér, nettó 90 ezer.Amiből spórolva,de ki lehetne jönni valameddig.

De amit én amúgy 2-3 napig ennék,vega kaját, azt ő egy nap alatt felfalja.Egyszer megjegyeztem neki,hogy igazán hagyhatott volna nekem is, ne csak a tál alján egy kanálnyit, megsértődött,hogy paraszt vagyok és ő nem is eszik sokat.Pedig de,hozzám képest...

2014. febr. 4. 11:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Paraszt vagy??? Ez már maga lapát...
2014. febr. 4. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!