A húsevők miért gondolják magukat jobbnak a vegetáriánusoknál?
Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 23:32
1/23 anonim válasza:
Ez azokra az emberekre jellemző, akik szerint a másként gondolkodó emberek mind hülyék.
2/23 anonim válasza:
Én relative minden evö vagyok. De szerintem pont azért amiért a vegetáriánusok jobbnak hiszik magukat a húsevöknèl. Pedig a vegetáriánusok megeszik az állatok ételeit, igy azokajd éhen döglenek. A hús evök meg a húst eszik igy nem fognak szaporodni az állatok és egy idő után majd ehetik a levegőt.
3/23 anonim válasza:
ennyi erővel ugyanez előfordul a vegetáriánusoknál, szóval nem kell általánosítani... :)
5/23 anonim válasza:
Kettes, szerinted az állat, amit a húsevő megeszik, mit eszik?
6/23 anonim válasza:
A kettes szerintem viccelt ám :D
Az elsőnek igaza van, ez nem 'mindenevő'-függő. Mindkét oldalon vannak ilyen emberek, és azokra jellemző, akik tipikusan 'rasszista' beállítottságúak, tehát hajlamosak bizonyos elvek alapján magukat feljebbvalónak gondolni a másiknál, utálják a másságot.
Mondom ezt vegetáriánusként. Mindkét oldalon vannak ilyenek..
7/23 anonim válasza:
Én még csak olyannal találkoztam aki vegetáriánus, és jobbnak gondolja magát a húsevőknél. Azt szabad?
8/23 doboszoli válasza:
Vegetariánus, vagy húsevő...Mindenki maga döntse el, én mindkettőt tiszteletben tartom.
Egy fő szabályt be kell tartani, mint eszkimóéknál: "Kunyhó mögött, sárga hóból nem eszünk.))"
9/23 anonim válasza:
mert, a vegák nem gondolják magukat jobbnak a húsevőknél? nem azért hagyja ki az étrendből a húst egy vega, mert úgy látja, hogy ezzel jobbat tesz magával? azért választ az ember egy újfajta életmódot, mert az jobb mint az előző, nem? miért kell egyből dobálózni a szavakkal, miközben át sem gondoljátok, hogy mit jelent? aki leszokott a dohányzásról, nyilván jobbnak gondolja ebben magát mint egy dohányos, különben nem szokott volna le, nem? és ez nem a másik lenézését jelenti, de ha változtatunk valamin, szerintem azért változtatunk, hogy jobbá váljunk általa, nem?
10/23 anonim válasza:
speciel én nem leszoktam a húsról, hanem sosem ettem:) mindig is utáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!