Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják az emberek, hogy ha valakit sokan bántanak, akkor Ő a hibás?
Sokat hallom, hogy ha egy gyereket az egész osztály bánt, akkor nem lehet, hogy az az egy gyerek legyen ártatlan, stb.
De szerintem ez butaság.
#1: Általában nem gondolja, hogy más a hibás... Ez a legnagyobb gond. Ha valakit sokan utálnak, mindig magát hibáztatja.
"mert valamiben biztos az"
Ezzel csak átfogalmaztad az állítást.
Én sem mentem osztálytalálkozóra, forduljanak fel.
Ez inkább azért van mert amit elkezd egy bizonyos csoport akkor hozzájuk csatlakoznak a többiek, hogy tartozzanak valahová. Szóval lehet azt az embert csak 4-5 másik utálja az osztályból de a többi mégis velük tart. Olyan mint a lincselés.
"ha 11en megszagolnak egy büdös lábat,akkor a 12. is büdösnek fogja találni ésa tulaja meg elgondolkodhat, hogy megkéne mosni... na fordítsd le a hasonlatom.."
Szerintem a lábszagnak viszonylag kevés köze van ehhez, és akárhogy is gondolkozom, én itt nem látom az absztrakció lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!