Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják az emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják az emberek, hogy ha valakit sokan bántanak, akkor Ő a hibás?

Figyelt kérdés

Sokat hallom, hogy ha egy gyereket az egész osztály bánt, akkor nem lehet, hogy az az egy gyerek legyen ártatlan, stb.

De szerintem ez butaság.

2013. dec. 25. 22:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"mkivel azt lehet megtenni, amit hagy, h megtegyenek vele."

ha mondjuk erősebbek nála, akkor sok választása nincs. de hogy egy jelképes példát mondjak, ott van A karatekölyök. Azt a filmet a legtöbben itthon is látták és sajnos nem fikció, amit bemutattak benne. (Az 1984-es eredetire gondoltam főleg, a 2010-es közel sem tetszett annyira.)

2013. dec. 25. 23:07
 12/17 anonim ***** válasza:

engem is sokat cikiztek és mért?

mert nem ugyan az a sablon voltam mint a többi 18

jelenleg mi van velük? (+15év)

mindegyik boldogtalan házasságba él vagy otthon lakik anyukánál alkoholistán,depisen

köszönöm én jól vagyok

2013. dec. 25. 23:08
 13/17 Költőnő? ***** válasza:

#11 a kamaszkor olyan, h túl kell élni

Ezt úgy értettem, h vannak pl felnőttlétben akik tipikus mártírok, áldozatok, stb.

Az, h ő ilyen meg olyan, az igenis az ő döntése, ergo ha olyan helyzetbe kerül amilyenbe, az általában az ő felelőssége.

Mondom: nem mindig. Általában.

2013. dec. 25. 23:11
 14/17 anonim ***** válasza:

ezt azok szokták hangoztatni, akiket nem cseszegetek az iskolában

a gyerekek kegyetlenek tudnak lenni. nagyon is. egyrészt a saját bőrömön tapasztaltam általánosban és tapasztalom most is. általában úgy szokott kezdődni, hogy valaki esetleg csak poénból beszólogat, én meg nem tudom magam megvédeni, mert ilyen kis mákvirág természetű vagyok és menekülök a veszekedések elől. szóval valaki elkezdi, aztán a többiek látják, hogy jé, van egy kis hülye, akit el lehet taposni, ezért ők is elkezdik, gondolom amiatt, hogy biztos ne ők legyenek azok, akit piszkálnak. de amúgy ugyanezt tudom mondani kívülálló szemszögéből is, egy másik gyerek is van az osztályban (ő fiú), akit így cseszegettek/nek (általánosban is osztálytársak voltunk meg most is azok vagyunk) és szerencsétlen akármit csinál, akármit mond, mindig kitalálnak valamit, amivel beleköthetnek. jó, mondjuk ő elég fárasztó tud néha lenni, de sokszor tényleg én is úgy érzem, nagyon nem jogos, hogy így bánnak vele...ráadásul az ilyen kis p.csök fel se fogják, mennyit ártanak ezzel...lehet, hogy most így gyerekesnek tűnik ez az egész és sokan azt gondolják, hogy mekkora kis lúzer, aki néhány kis beszólástól ilyen lelki törést szenved, de szerintem ez igenis komoly dolog. engem állandóan a kinézetemmel szivattak, és ma már ott tartok, hogy ha valaki azt mondja, szép vagyok (elég sokan mondják amúgy, de nem hiszem el) inkább sértésnek veszem, mint bóknak, azaz még ha azt mondja, komolyan is gondolta, én akkor is arra gondolok, biztos csak ironizált és jót röhög magába, hogy ez az egós kis mandarinbanc be is veszi, vagy csak szánalomból mondja.

szóval rohadjon össze meg vissza mindenki, aki bárkit cseszegetni mer. még ha bajod is van valakivel, ne kezdj el neki beszólogatni, ne alázd meg mások előtt és ne uszíts rá még több hülye kis manipulálható köcsögöt, csak hogy mégtöbben csúfolják és tényleg azt érezze, mindenki utálja.

2013. dec. 25. 23:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Hasonlóként vagyok mint a 14-es, egyetértek vele sajnos :(

17L

2013. dec. 25. 23:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt bántják akit lehet. Ennyire egyszerű. Mindig van minimum 1 valaki akire az osztály egy része rászáll és már csak szórakozásból, vagy hobbiból bántják azt az 1 et. Viszont nem hiszem, hogy ő lenne a hibás, csak így járt.

De túl lehet élni, én is túléltem és elmondhatom, hogy már többre vittem mint az összes többi akinek ez volt a szórakozása. És visszagondolva nem bánom, mert nélkülük nem lettem volna ilyen.

Bár lehet nem szálltak rám annyira, hogy maradandó kárt okozzon szellemileg vagy máshogy.

2013. dec. 26. 02:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát jó nektek,én is hasonlóképpen voltam mint a 14-es.

És engem mindig bántottak középsuliba,hiába vágtam vissza vagy csináltam hasonlót mint ők.Egyszerűen csesztettek mindig,nem volt választásom.

És bennem maradandó lett sajnos ez a dolog,mert az apám is kisebb koromba bántott,alkoholista volt stb.

Középsuliba is ezt csinálták velem,és valahogy mindig ki akarnak rekeszteni a társadalomból,pedig komolyan mondom én mindig kedves voltam másokkal.

Főként az egyéniségem miatt,mert nem állok be a sorba és vannak még értékrendjeim ami a mai világban nagyon ritka. :)

De mindig is egyedüllétre voltam ítélve,mindig én voltam a külső ember,és ezáltal a lányok is elkerültek mindig.

22/F

2014. jan. 6. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!