Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegának lenni olcsóbban kijön?

Vegának lenni olcsóbban kijön?

Figyelt kérdés

Miszerint elég és megfelelő tápanyag jut a szervezetbe. Akik szerint a hús nélkülözhetetlen azok kíméljenek, tudom, hogy ez nem igaz.

Meg a vega kaja ízvilága nem unalmas? Miket fogyasztanak amivel minden jóság jut a szervezetnek?

2013. dec. 20. 01:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én sem szedem semmilyen kiegészítőt! Sok gyümölcsöt eszem (alma, narancs, banán) "zőccséget" is eszem (sárgarépa, paprika, paradicsom)! Nagyon szeretem a csülkös-bablevest, a főtt sonkát, sült kolbászt, hurkát, rántott szeletet, töltött káposztát, meg is eszem! Viszont derogál a szójabab, párizsi, meg egyéb műanyagok! A vérképem nem ismerem, mert mióta nem vagyok rendszeres véradó, nem vettek vért. Nem volt rá szükség!
2013. dec. 29. 18:00
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

"Drága arany csillag virágom! Úgy látom halvány lila gőzöd sincs, még arról sem, hogy te mit csinálsz! Aki állati eredetű táplálékot eszik, az nem vegetáriánus!!!

Nincs olyan, hogy "csak ezt" és "csak annyit"! Vagy mindenevő valaki, vagy növényevő!"

Egy tehént nem kell bántani ahhoz, hogy megfejje az ember. Egy méhet sem kell erőszakkal rábírni a méz termelésére!

A húsevéshez viszont meg kell ölni egy állatot! Ezt sajnos sokan elfelejtik! El kell venni tőle az életét!

Ha valaki tőlünk akarja elvenni az életet, azt mondjuk, az igazságtalanság! Fordítva soha nem mondjuk! Ezt hívják képmutatásnak!

2013. dec. 31. 00:22
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

"Drága arany csillag virágom! Úgy látom halvány lila gőzöd sincs, még arról sem, hogy te mit csinálsz! Aki állati eredetű táplálékot eszik, az nem vegetáriánus!!! "

Te komplett hülye vagy hallod-e. Bár gondolom tisztában vagy vele. Egy vegetáriánus fogyaszt állati eredetű táplálékot, ami nem eredményezi az állat halálát/szenvedését. Ilyenek a tejtermékek, tojás.

A vegánok nem esznek semmi állati eredetűt.

A vagy húsevő, vagy növényevő marhaságra pedig annyit reagálnék, hogy már egy 6 éves gyerek is tudja, hogy az ember MINDENEVŐ, nem növény/húsevő, te bar.omarcú. Magadból csinálsz hülyét, vedd már észre!

2013. dec. 31. 00:41
 24/29 anonim ***** válasza:

"Egy vegetáriánus fogyaszt állati eredetű táplálékot, ami nem eredményezi az állat halálát/szenvedését. Ilyenek a tejtermékek, tojás. "

Ajánltatik tovább képezned magad. Amire te gondolsz az a lakto-, ovo-, lakto-ovo-vegetarianizmus.

2013. dec. 31. 01:46
 25/29 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__vegetarianizmus..

A lakto-ovo-vegetarianizmus az is vegetarianizmusnak számít.

Csak a különféle szemi-vegetarianizmusok nem.

2013. dec. 31. 02:19
 26/29 anonim válasza:
a vegetáriánus étrend nem olcsóbb de egészségesebb. Én vagyok az élő példa. Soha nem volt semmi bajom/allergiám. Komolyabb betegségem nem volt csak megfázás. Születésem óta Vega vagyok.
2014. jan. 2. 14:30
 27/29 anonim ***** válasza:
78%
Egyértelműen olcsóbb, és egészségesebb is, de biztos hogy nem fogok regényeket írni gyakorikerdesekre, ahol minden kommentelő "szakorvosnak" hiszi magát, és úgy kommentelnek, hogy azt hiszik, hogy az étrendünk csak zöldségrágcsálásból áll. XD
2014. ápr. 24. 19:02
 28/29 anonim ***** válasza:

"Ajánltatik tovább képezned magad. Amire te gondolsz az a lakto-, ovo-, lakto-ovo-vegetarianizmus."

Neked illene továbbképezned magadat :)

A vegetarianizmus kategóriái az általad felsoroltak.

A semmiféle állati eredetű táplálékot nem fogyasztókat vegánnak nevezzük, ezen belül vannak még a nyersvegánok is.

Amikor vegetáriánusokról beszélünk, rajtad kívül mindenki a fent említett 3 kategóriára gondol.

2014. ápr. 24. 19:34
 29/29 anonim ***** válasza:
Én is egy élő példa vagyok és húsfaló. Nekem se volt soha allergiám vagy bajom a megfázáson kívül. Az ízületeim már kicsit kopnak így 50 felé, de ezt hadd ne a húsnak tudjam be!
2014. ápr. 24. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!