Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegák, ti mit szoktatok a...

Vegák, ti mit szoktatok a pizzátokra tenni?

Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 22:09
 1/7 anonim válasza:
100%

olívabogyót,paradicsomot, én nem vagyok vegán azért én szoktam rá tenni sajtot is.fűszerek stb.stb....

jó étvágyat a pizzához!:)

2013. szept. 29. 22:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Különféle sajtok (camamber,trappista,juhsajt,márványsajt),gomba,répa,kukorica,brokkoli,paradicsom,paprika,ezek kerülnek általában rá,de attól függ,éppen mit kívánok,mert volt,hogy csak paradicsomos-kukoricás sajtos pizzát csináltam. Általában tejfölös vagy sajtszószos az alap
2013. szept. 29. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Articsóka, szárított paradicsom, rukola (ha már kész van, azt nem sütöd meg!)
2013. szept. 29. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem vagyok teljesen vega, tipikusan vega pizzát s vega ételeket szoktam készíteni, ma volt a pizzámon: vöröshagyma, póré, kápia paprika, kékhátú galambgomba, olívabogyó, paradicsom, cukkinikarika és fokhagymás, olasz fűszerezésű paradicsomszósz. Pici sajt is volt rajta, anélkül azért nehezebb elképzelni, bár nem lehetetlen. Liszt nem volt benne, mert azt nem eszem, nem is lehet pizzának nevezni (majd próbálok más receptet, ez első kísérlet), de ehető volt :)
2013. szept. 29. 23:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

SOkmindent:)

Pl. sima mozzarellás-paradicsomkarikás friss bazsalikomlevelekkel; olívabogyós-cukkinis, sima sajtos-gombás, de lehet éppen fokhagymás alapon brokkolis, kukoricás is, négy sajtos...

2013. szept. 30. 01:10
 6/7 anonim válasza:
Gomba- most amúgy is szezonja van
2013. okt. 9. 08:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Bármit, ami nem hús, pl. paradicsomkarika, hagyma, gomba, brokkoli, olívabogyó, különféle sajtok.
2013. dec. 29. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!