Szerintetek jó ötlet füstölt szalonnát tenni a töltelékbe?
Arra gondoltam hogy a töltött csirkéhez való tölteléket feldobnám valamivel, és a füstölt szalonna jutott elsőnek az eszembe. Picike kockákra vágnám és úgy sütném meg, majd hozzákeverném a töltelékhez.
Jó ötlet szerintetek? Ha igen és ezt használom akkor meg kell változtatnom a töltelék összetételét? Anyukám zsemlével, csirkemájkrémmel, gombával és fűszerekkel állítja össze a tölteléket.
Nagyon jó gondolat, és finom is a töltelék tőle , jómagam is szoktam alátenni egy kis szalonnát. kiolvasztom serpenyőben a szalonnaát, erre teszek egy kisfej finomra vágott hagymát. erre alkalmanként gombát, vagy csirkemájat teszek, mikor mi van, és a hagyományos zsömlés/kenyeres tojásos, borsos, petrezselymes masszát ráöntöm. egy kis ideig keverem, hogy összeálljon. egy kis hűlés után töltöm is csirkébe, dagadóba, vagy göngyölthús tölteléke lesz.
Holnap éppen csirkecombokat töltök, szalonnás, gombás töltelékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!