Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A himalájai sót tényleg a...

A himalájai sót tényleg a főzés végén szabad csak az ételbe tenni? Van ennek valami értelme?

Figyelt kérdés
Mivel az is ugyanúgy nátriumklorid, mint a többi só,nem értem, miért kellene máshogy használni. Elvivleg abban jobb a többinél, hogy tisztább, nem?
2013. szept. 24. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Ha ugyanugy nátriumkloridként használod akk miért vetted meg olyan drágán? A Himalája éteri rezgéseit teszed ezzel az ételedbe. Az pedig az ételbehelyezéstöl kezdve exponenciálisan csökken az oldodása után. Legcélszerübb lenne a szádban megsozni vele a megrágott falatot és gyorsan lenyelni. Igy vennél át legtöbb energiát.
2013. szept. 24. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Ennek sok értelmét nem látom...


Amennyiben viszont bármi miatt igaz, hogy az étel végén kell beletenni, akkor csak olyan ételekhez használható,amiket alapból a végén sózunk!

2013. szept. 24. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Aú, ez a duma a himalájai rezgésről ez ütött. :D
2013. szept. 24. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. szept. 25. 11:25

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!