Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az odaégett NÁD tálat hogy...

Az odaégett NÁD tálat hogy tisztítsam meg? Ha nem lehet, pontosan honnan lehet beszerezni?

Figyelt kérdés
A történet röviden annyi, hogy beleöntöttem karamellizált almát egy sima felületű kis nád tálba, de maga az edény teljesen lakkozott, szóval nem úgy nád tál, mint mondjuk a nád háztetők :D ... és megvártam, hogy kihűljön benne a cucc, de túl sokáig vártam, és megkeményedett, ezért nagy hülyén beleraktam a mikróba, elmentem egy percre, és amikor visszaértem, az egész leégett, felrobbant a mikróban, és nagyon büdös lett... Viszont nem tudom, hogy ami rajta maradt, az végülis az, hogy megégett a tál, vagy egy nagyon vékony réteg szénné égett karamell? LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!

2013. szept. 18. 12:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez helyrehozhatatlan, ahogy leírtad. tedd fel a tálka fotóját, hátha valaki tud olyan üzletet,ahol lehet kapni,ha neked annyira fontos a pótlása.Áztatással próbálkozhatsz, de lehet, hogy péppé megy az egész, ha valóban szerves anyagból van.
2013. szept. 18. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!