Mikor tesszük az ételbe a tejfölt? Tálaláskor? Beleforraljuk?
Figyelt kérdés
Örök vitatéma a barátnőmmel. Én tálaláskor teszem rá.2013. szept. 19. 14:46
1/6 anonim válasza:
Hát ez függ az étel jellegétől, és az ízléstől is. Így is úgy is jó. Ezen kár vitatkozni, nincs egyértelmű válasz.
2/6 anonim válasza:
Pörköltbe, paprikásba beleforralom - de csak ha magunknak csinálom, ha vendégeket várok, akkor nem, mert nem mindenki tejfölösen szereti a családból.
Amit habarással sűrítek, azt alapból tejföllel habarom.
Babgulyás, székely káposzta, töltött káposzta: mindenki magának tesz rá.
3/6 anonim válasza:
Ételfüggő. Van amibe a tálaláskor, van amibe belefőzzük. De díszítésképp akkor is lehet rá rakni, ha már bele is forraltuk :)
4/6 doboszoli válasza:
Affenébe! Megint nem tudok belekötni, bárhogy szeretnék is...))
-tki-
5/6 A kérdező kommentje:
Habaráskor értelemszerűen forralni kell. De egyébként? Pl. egy bablevesbe?
2013. szept. 22. 09:25
6/6 doboszoli válasza:
Egyetértek a "másik" 83%-ossal, (tudja ki az), pl. bablevesnél, káposztánál a tejföl opcionálisan ki van téve az asztalra. Jómagam a bablevesbe szeretem, a káposztában nem annyira.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!