Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mikor tesszük az ételbe a...

Mikor tesszük az ételbe a tejfölt? Tálaláskor? Beleforraljuk?

Figyelt kérdés
Örök vitatéma a barátnőmmel. Én tálaláskor teszem rá.

2013. szept. 19. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez függ az étel jellegétől, és az ízléstől is. Így is úgy is jó. Ezen kár vitatkozni, nincs egyértelmű válasz.
2013. szept. 19. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Pörköltbe, paprikásba beleforralom - de csak ha magunknak csinálom, ha vendégeket várok, akkor nem, mert nem mindenki tejfölösen szereti a családból.


Amit habarással sűrítek, azt alapból tejföllel habarom.


Babgulyás, székely káposzta, töltött káposzta: mindenki magának tesz rá.

2013. szept. 19. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ételfüggő. Van amibe a tálaláskor, van amibe belefőzzük. De díszítésképp akkor is lehet rá rakni, ha már bele is forraltuk :)
2013. szept. 19. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 doboszoli ***** válasza:

Affenébe! Megint nem tudok belekötni, bárhogy szeretnék is...))

-tki-

2013. szept. 19. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Habaráskor értelemszerűen forralni kell. De egyébként? Pl. egy bablevesbe?
2013. szept. 22. 09:25
 6/6 doboszoli ***** válasza:
Egyetértek a "másik" 83%-ossal, (tudja ki az), pl. bablevesnél, káposztánál a tejföl opcionálisan ki van téve az asztalra. Jómagam a bablevesbe szeretem, a káposztában nem annyira.
2013. szept. 22. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!