Mivel tudom a legjobban pótolni a fehérjéket?
Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 12:08
2/15 anonim válasza:
szerintem semmivel, a fehérje létszükség
3/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy létszükség ezért szeretném bejuttatni a szervezetembe. Csak tudni szeretném hogy a húson kívül melyik a legjobb. A másodlagos.
2009. nov. 7. 12:48
4/15 anonim válasza:
Fehérje por vagy tömegnövelő.Ez a legjobb megoldás.2 kanál plusz 3 deci tej és benned van 30-40 gramm fehérje.Egy pohár italban anyi van mint egy kiló csirkében.Nem véletlen nyomják a gyúrosok mert őksem akarnak hányásig kajálni és idejük sincs.Nem steroid Auchanban kapsz vagy dechatlonban.
5/15 anonim válasza:
Tejtermékek (sajt, tej, joghurt, kefír, túró, ...)
Hal
Tojás
Csirkehús
6/15 A kérdező kommentje:
A fehérje port próbáltam, de nem bírom meg inni.
2009. nov. 7. 13:15
7/15 anonim válasza:
hal, tojás, és vannak fehéjeporok, lehet kapni biotech-be vagy Scietec-be
8/15 anonim válasza:
ja, most olvasom, hogy nem bírod meginni. mi a baj vele? több fajta ízben van, vanilia csoki, joghurt stb és sztem nagyon finomak...
9/15 anonim válasza:
szójás termékek (pl. felvágottakat többféle ízesíytésben lehet kapni), szeitán (a sült szeitan nagyon finom!)
10/15 anonim válasza:
gomba,hüvelyesek (bab,borsó) relative sok fehérjét tartalmaznak meg ugye a tofu.rengeteg féleképpen el lehet késziteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!