Melyik whiskeyt és melyik vodkát ajánljátok a legjobban?
Vodkabol csak a Finlandiat tudom ajanlani. De talan a Royal az sok narancsal elmegy kategoria.
A Whiskeyk azert dragabbak...
A Johhnie Walker es a Jim Beam az eleg jo az arahoz kepest, szerintem a Jack Daniel's a legfinomabb, de az nagyon draga.
De, ha sokan vagytok keve cashre akkor a Ballantinest ajanlom:D
Vodkából, ha olcsó kell, csakis Kalinka. Kb egy árban van a Royallal, de ég és föld.
Whiskyből nagyon nem nyúlhatsz mellé, ha a 2500 alattiakat kerülöd. Az olcsók közül a Canadian Old egész jó.
"A Johhnie Walker es a Jim Beam az eleg jo az arahoz kepest, szerintem a Jack Daniel's a legfinomabb, de az nagyon draga.
De, ha sokan vagytok keve cashre akkor a Ballantinest ajanlom:"
Legalább válaszd külön a scotch-t, meg a bourbon-t!
Bourbonben a Four Roses veri az általad írtakat, és az árszintje Jimével egyezik.
Scoth-ot nem iszok, nem jön be az íze /a Ballantines tipikus "sóher cigány" ital/.
Miert kene kulon valogatni az amcsi es a skot whiskeyt???
Azert irtam a 2-t egyutt, mert en mind2t ugyan annyira szeretem es egy kategoriaban vannak-,-''
De te sznoboskodj csak nyugodtan...
Kerdezonek:
Igen, a Jack 5-6 korul szokott lenni.
Komolyan, mi az a megfizethető ár? Van akinek 3000, van akinek 15. És átlagemberekről beszélünk.
Vodkából vegyél Russian Standardet, nem is olyan veszélyesen drága, és az egyik legjobb. A whisky meg a abszolút a pénztárcádon múlik.
A bourbont meg a scotchot egyébként baromság egy kalap alá venni, két egész más italról van szó.
"De te sznoboskodj csak nyugodtan... "
Nem sznoboskodás, hanem a a kérdező normális tájékoztatása, ha két merőben eltérő italt, különválasztunk.
Egyszer ittam ARO vodkát, hát majdnem visszajött, pedig én tényleg szeretem a vodkát. (A JÓ vodkát.)
A Putinoff (Putyinka :P) vodka sem rossz egyébként.
Alaskát ittam már, de lehet, hogy keverem valamelyikkel, úgy hogy nem nyilatkozok.
Tényleg nagyon széles a spektrum, a nagyon jóktól a nagyon rosszakig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!