és az, hogy "ugye", nem lehet a kíváncsiság jele, mi? Nálad biztos nem...ezzel csak magadat minősíted! ;)
2013. júl. 14. 19:35
12/19 anonim válasza:
Nem, nem hiszem, hogy ennék ilyet. Bár nem vagyok vega.
Kedves kérdező, a második válaszban abszolút nem találok semmi elítélőt, vagy arrogáns hangsúlyt, ez a te kényszerképzeted.
2013. júl. 14. 19:40
13/19 A kérdező kommentje:
Ok, akkor az én kényszerképzetem. :D Mégis, ha ezt olvasom:
"Ööö....ez egy kamuhír, ugye? ...UGYE? :D"
nekem az jön le, hogy az írója nem örül ennek, nem tetszene neki, ha lenne ilyen. Amivel ismétlem, semmi baj sincs.
2013. júl. 14. 19:46
14/19 anonim válasza:
"Ööö....ez egy kamuhír, ugye? ...UGYE? :D" Én is ebből előbb gondolnék csodálkozásra, kíváncsiságra, érdeklődésre. Kérdező, drága, belőled tényleg süt a rosszindulat. :/ De hát ezen az oldalon nem ritka az ilyen.
2013. júl. 14. 19:49
15/19 A kérdező kommentje:
Ezen most akkor nagyon meg fogtok lepődni: nem rosszindulatból írtam, csak nekem ez jött le abból, hogy ennyire kiemelte, hogy "ugye nem". Durva, igaz?
2013. júl. 14. 20:10
16/19 anonim válasza:
sztem sok olyan vegetáriánus van aki, azért nem eszik húst, mert meghal miatta egy állat, például a barátnőm is ilyen, pedig szereti a húst.
ő megenné, azt tudom, mert én már gondolkodtam hasonlón, hogy így állítsunk elő húst a vegetáriánusoknak, és megkérdeztem tőle megenné-e
2013. júl. 19. 15:40
17/19 anonim válasza:
Egyébként, meg fog lepődni az, aki most azt írja, hogy nem enne ilyet, az meg fog lepődni amikor pár évtizeden belül még ezért is a beléd fogja kidolgozni.
2013. júl. 19. 20:35
18/19 anonim válasza:
Azt a műélelmiszert, ami így, vagy úgy nem káros az egészségre, még nem találták fel, s gyanítom, nem is fogják. Mindig lesznek eltakarítandó mérgek, amiket be lehet gyömyöszölni a műkajákba.
2013. júl. 23. 17:08
19/19 anonim válasza:
Hír szerintem kamu. Ide bárki írhat, és szerintem tipikusan csak ilyen poén híreket írnak.
Kutatás viszont a "műhús" irányában tényleg folyik. Itt olvashatsz róla: [link]
Megenném-e? Nem tudom. Lássuk meg, hogy mit hoznak ki belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!