Épp kókuszos-csokis sütit eszem. Szálkásítók, ugye ti is ennétek ilyet szívesen?
Figyelt kérdés
:P :D2013. ápr. 14. 23:35
1/12 anonim válasza:
Szálkásítson a halál.. így is alig van rajtam tömeg XD
2/12 A kérdező kommentje:
XD
2013. ápr. 14. 23:46
3/12 anonim válasza:
En nem szalkasitok, de en ennek! ;^D
4/12 anonim válasza:
Simán lehet enni kókuszos sütit diétánál is. Én pl tegnap készítettem zabos-túrós-kókuszos-proteines sütit. Összekeversz 100g zablisztet 3 tojással, megy bele még kb 130g túró, kis kakaópor, majd 2 kanál protein. + kókuszreszelék, kicsi víz, édesítő és sütőpor. Ezt kell összedolgozni, majd egy őzgerincformában kisütni. Ennyi az okosság, diétában is ehető, finom kókuszos süti lesz belőle.
Úgyhogy igen, enne sütit aki szálkásít, és eszik is.:)
6/12 anonim válasza:
:), sütőpapírt tegyél a süti alá, mert különben nehéz lesz elmosni a formát.
8/12 anonim válasza:
A kókusz, a csoki mind inkább zsírosak, tehát diétásak - lowcarb alapanyagok.
9/12 anonim válasza:
nem minden proteinporból lehet ehetõ sütit varázsolni, a nyírfacikros kakaóporos, fahéjas, kókuszos, stb megoldásokat jobban ajánlom.
10/12 anonim válasza:
De lehet, csak normális tejsavóproteint kell venni, nem pedig szójás sz@rt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!