Ha szálkásítok miért jobb a rizs, mint a krumpli? Hisz magasabb a ch tartalma.
Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 23:08
1/5 dirtboy válasza:
az nem baj mivel meg van hogy menni g ch kell.
viszont a krumpliban a keményítő nem a legjobb.
3/5 anonim válasza:
Akkor te napi többször eszel zabot hússal? Az szép teljesítmény.
4/5 Sznofru válasza:
Hus melle salatat szoktam enni, utana eszem zabot. Nekem bevalt.
5/5 anonim válasza:
Ha krumpli, akkor főtt legyen. Az mehet diétában is, de rizsből a sima fehér helyett érdemesebb az alacsonyabb glikémiás indexű barna rizst választani szálkásításnál.
Természetesen a ch mennyiségeket számolni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!