"Ha a dolog tényleg működik, igazán elszabadulhat a fantázia. Akkor majd elvileg ki lehet próbálni a veszélyeztetett-, cuki-, sőt akár a kihaltállat-steaket is. Sőt, ha az adott országban nem tiltják majd, elvileg pont ugyanúgy gyártható majd ember-, mint marhahátszín."
Az igen. :D
Kíváncsi lennék az ember hátszínükre...
Kérdésedre válaszolva, nem, nem ennék.
Miért ne menjünk el abba az irányba, hogy ez most jó vagy rossz?
Amúgy én nem ennék, mert a húst eszek, akkor rosszul vagyok, ezért is lettem vega és azóta egészséges vagyok. Ez nyilván ettől a műhústól is így lenne.
De neked miért fontos, hogy együnk húst?
Azért ne, mert nem ez volt a kérdés :) Nekem nem fontos, csak érdekel. Hiszen ugye így nem hal meg egy állat sem. Szerintem érdekes, hogy egy vega ezt hogyan kezeli. Úgy látszik itt nem vagytok olyan sokan sajnos, azt hittem több válasz lesz.
"Ööö....ez egy kamuhír, ugye? ...UGYE? :D"
Teljesen világosan elítélted, ami nem baj, nekem is van véleményem, csak kértem, hogy ne abba az irányba menjünk el. Amúgy nem hinném, hogy kamuhír, vagyis a technológia adott, tehát ha csak nem lesz törvényi szabályozás (ami max a környezetszennyező lobbi miatt lehet :P ), akkor előbb-utóbb lesz ilyen.
Kedves Kérdező!
Én természetesen nem ennék belőle. Hogy miért? A válasz egyszerű. Nem egészséges, nem tartalmaz semmilyen tápanyagot, illetve vitamint, ami a szervezetnek szükséges.
Oké, offoljuk szét, úgysem lesz sok válasz :D
"Most ebben neked mi volt elítélő? Valószínűleg magadból indulsz ki, te pedig tele vagy rosszindulattal, mint azt látom, szóval nem csoda, hogy elítélésnek veszed. :) A kérdéshez meg igenis hozzátartozik e, hogy a hír valós vagy kacsa."
Az volt benne elítélő szerintem, hogy kétszer is leírtad, kiemelve, hogy ugye, ebből arra követeztettem, hogy te reméled, hogy ez kamuhír, vagyis nem szeretnéd, hogy igaz legyen, vagyis nem tetszik a dolog. Ez rossz logika?
Nem vagyok tele rosszindulattal, csak érdekelt volna, hogy a vegák akkor sem ennének-e húst, ha ahhoz nem kellene meghalnia egy állatnak sem.
És oké, szerinted hozzátartozik, szerintem meg ez egy elvi kérdés és tök mindegy, hogy a hír igaz-e. A lényeg, hogy ilyen módszerrel készült "húst" ennének-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!