1/6 anonim válasza:
Én pár hete láttam az uránvárosi Tescoban. Viszont meglepődtem, mert nagyon drága. Kb. 1000 HUF volt egy darab.
2/6 anonim válasza:
Szentendrei úti Auchanban szokott lenni, ha épp frissen töltötték fel a trópusi gyümölcs részleget.
De poshadt uborkaízen kívül másra ne számíts, még a termelő országokban se használják nagyon másra díszítésen kívül.
3/6 anonim válasza:
Az óbudai Culinarisban láttam a héten
5/6 anonim válasza:
egyáltalán nincs poshadt uborkaíze, kinézetre belül olyan mint a kivi, sok kis maggal csak fehérben az íze viszont nagyon lágy, enyhén édes, nem savanyú, és uborkára végképp nem hasonlít.. viszont tényleg rohadt drága.. és eszik elég sok helyen, nem csak díszítésre használják..
6/6 lencsefőzelék válasza:
1000 Ft-ért nem is drága. Én a barcelonai piacon vettem, és 6 euró volt a piros belsejű, 4 euró a fehér. Nekem a fehér jobban ízlett, a pirosnak egy kicsit a céklára emlékeztetett az íze. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!