Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mit készítsek a vegetáriánus...

Mit készítsek a vegetáriánus vendégeknek?

Figyelt kérdés
Nyilván mi se eszkünk mindig húst, de flancosabb ételt szeretnék tálalni a túrós tésztánál. Ti mit ennétek most meg? Gondoltam zöldségfasírtokra, szeretitek? Mit készítsek hozzá? Talán egy kis tzatzikit, de az még mindig nem laktató. Ötletek? Nagyon hálás volnék... :)
2013. ápr. 21. 00:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem fogok tésztát kínálni, bármennyire is szeretjük mi is. Azért írtam, hogy annál flancosabbat szeretnék készíteni. :)

Szerintem krémleves lesz töltött cukkinivel az ebéd, vacsorára pedig kapnak brokkolifasírtot, meg készítek egy sajtmártást, és lehet bele zöldségeket tunkolni.

Ti örülnétek neki?

Esznek tejtermékeket, halat nagyon-nagyon ritkán. Én mindig olyan finomságokat eszek náluk, de itthon ugye nem nagyon készítek zöldség nélküli főételt, olyan 'rendes' vasárnapit.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Még egy kérdést, szerintetek a kukoricakrém leves, töltött cukkinivel jó párosítás? és a brokkoli? nem nagyon puffasztó ez így?

2013. ápr. 21. 11:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes, nagyon jó lesz, ne aggódj!
2013. ápr. 21. 11:35
 13/16 deadly108 ***** válasza:
100%

jó lesz!

üdv

25/F vegetáriánus szakács.

2013. ápr. 21. 11:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon jó, és nem puffaszt :)

Én nem értem amúgy, mi a baj a tésztaételekkel, van rengeteg, ami kifejezetten ünnepien is tálalható. Nem a túrós tészta, de na :)

2013. ápr. 21. 13:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, abszolút hasznosak voltak!! Szép napot!
2013. ápr. 21. 18:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Majd ird meg, hogy mit szóltak a vendégek.
2013. ápr. 21. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!