Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Milyen salátát vigyek suliba?

Sundens kérdése:

Milyen salátát vigyek suliba?

Figyelt kérdés
Vega vagyok és nem tudom milyen salátát vigyek magamnak. Minden salátát szeretek, zöldséget, gyümit. Ti mit szoktatok vinni, ha visztek?

2013. márc. 3. 21:21
 1/10 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, vega vagyok...
2013. márc. 3. 21:22
 2/10 birds válasza:
Az első szerintem búza vagy szójakolbászra gondolt... Olyat lehet kapni. Bár salátának nem nevezném.
2013. márc. 3. 21:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát én salátát szeretnék, ezért is írtam le, hogy salátát.
2013. márc. 3. 21:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Tésztasaláták, majonézes saláták (francia, krumpli), magvas-sajtos saláták. Ilyesmiket tudnék elképzelni, hogy azért legyen energiád a napra. Egyébként ha nézel recepteket, beindul a fantáziád, és könnyebben találsz majd ki variációkat. [link]
2013. márc. 3. 21:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Majonézes zöldséges salátát szemeltem ki magamnak.
2013. márc. 3. 21:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Lencse, bab, kukorica sali ezeket konzervből gyorsan megvannak
2013. márc. 5. 00:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek!
2013. márc. 5. 14:34
 8/10 anonim válasza:
Szia, még egy tipp: kávédarálón megőrölsz napraforgómagot, jól elkevered egy kis vízzel, hogy krémes legyen és fűszerezed (én pl. édesítettem kicsit, sóztam is és teleraktam indiai fűszerekkel). Az egészet ráöntöd bármilyen nyers zöldségre. Pl. összevágott karfiolra. Én pont ma döbbentem le, hogy mennyire jól lehet lakni nyers kajával is. És abból a szempontból is jó az ilyen kaja, hogy nem kell aggódnod melegebb helyen sem, hogy esetleg megromlik a tejtermék (vagy tojás, ami a majonézben van).
2013. márc. 5. 18:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Na! Ezt még nem hallottam. Köszi, hogy leírtad nekem!
2013. márc. 5. 21:17
 10/10 anonim válasza:
:)
2013. márc. 6. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!