Salatat szeretnek, ajanlanatok valamit?
Figyelt kérdés
A vacsora melle szeretnem. Mindennap kell csinalnom, mert a lanyom es a ferjem nagyon szeretik. Felkockazom a paradicsomot, avokadot, uborka, jegsalata, soval borsal izesitem es olivaolajjal es balzsamecettel meglocsololm.
Szeretnek valami mast, ami ugyanilyen gyorsan keszen van.
Koszonom
2012. okt. 13. 17:17
1/2 dudas timea válasza:
Én olyat is szoktam,hogy vegyes saláta.,(lehet készen is venni pl endivia mix vagy stb...)Hozza pari,paprika vagy párolt zöldbab vagy éppen a saját szájizeteknek megfelelöen kombinálva.Hozzá mini mozzarella.Bacon szallonát megpiritod.A szalonna zsiradékára tehetsz feher vagy vörösbor ecetet,pár másodperc forralás után ráöntöd a salátára.Ez a salátád öntete.A végén szoktam félig lágy tojast ketté vágva a tetejere rakni.Ami igazán feldobja az egész salit a piritott magok.Fenyömag,tökmag szotyi vagy akár kesudio,természetesen mind piritva.Vastagon megszorom a salátát.Megőrülnek töle.Ja és sok oliva.Aki pedig nem lusta esetleg házi majonezel lehet fokozni.Remélem tudtam segiteni.
2/2 anonim válasza:
Nekem mostanában a bab saláta a kedvencem. Ha időt szeretnél spórolni, akkor egy konzerv vesebab, paradicsom kockázva, hagyma. Ez az alap, de dobhatsz bele bármit. Nagyon finom.
Főételnek is kiváló, ha kuszkusszal vagy bulgurral keveri az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!