Miért mondja sok húsevő arra, aki nem eszik húst, hogy divatol? Miért divat vegetáriánusnak lenni, ha a legtöbben hülyének nézi őket?
Ahogy a kérdező mondja! Az ilyen rémhíreket, mint a vegetarianizmus rossz oldalát reklámozni hülyeség, ugyanis itt a gyermekek halálának oka nem a vegetarianizmus, hanem a nem elegendő táplálék.
Húsmentesen fel lehet nőni tökéletesen egészségesen, különösebb odafigyelés nélkül is, az éheztetésnek pedig a vegetarianizmushoz az ég világon semmi köze nincs.
"Miért divat vegetáriánusnak lenni, ha a legtöbben hülyének nézi őket?"
Nézd, sokan közlekednek biciklivel divatból, pedig ezért is sokan lenézik az embert. (Most nem szeretnék állást foglalni, hogy mi helyes én mi nem, csak a jelenséget megmutatni.)
az egyre fiatalabbak, ezért divat témához: én háromévesen mondtam,hogy nem kell, mert élt. 78ban voltam három éves,szóval akkor aztán tényleg nem volt "divat", nem is tudott róla a családom, hogy ilyen létezik, el is könyveltek furának, hogy honnan veszek ilyeneket. városban laktunk, disznóölésen sose voltam, csirkeölést, stb, semmit nem láttam, nem is ismertünk senkit, aki nem evett volna húst. mégis ezt mondtam.
ja, és de, vannak divatvegetáriánusok. ők azok, akik kinyilatkoztatják, hogy "én nem eszem húst, csak halat"- az miért nem hús? döglött állat. de hallottam már olyat is, hogy vegetáriánus, csak csirkét eszik. na, az nem az, csak kevés húst eszik.
a másik divat, mikor a celeb közli, hogy ő vegetáriánus, de néha muszáj ennie húst, mert mikor utazik pl, akkor kénytelen hamburgert venni...hát én inkább éhezem, vagy üres zsemlét eszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!