Vannak itt olyanok, akik vegák voltak évekig, aztán mégis visszatértek a húsevésre? Mi volt az indokuk?
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 13:36
1/5 anonim válasza:
Én hat évig voltam vegetáriánus, de elkezdtem húst enni egészségügyi okokból. Nagyon lebetegedtem, nem bírta a szervezetem, legyengültem. Muszáj volt, megmondták. Így most kényszerítem, de nem szívesen eszem meg a húst. Tejjel, tojással nincs akkora problémám.
2/5 anonim válasza:
Két közeli férfi ismerősöm lett évek után újra húsevő,az egyikük azt mondta összeestek az izmai és fizikailag legyengült a másik a bátyám ő szimplán csak megnősült és a neje főzött. Részemről 15 éve vagyok vega de már sosem fogok húshoz nyúlni az biztos....
3/5 anonim válasza:
Én sokáig nem ettem húst, de rájöttem,hogy szükségem van rá. De most is csak szárnyast, főleg csirkét eszek. De a hús hiányától beteg voltam sokáig. :( Most javulok!
4/5 anonim válasza:
már bocsi, de aki azt hiszi vegetáriánus étrenden beteg lesz akkor valamit nagyon rosszul csinált. az izom is akkor esik össze ha nincs odafigyelve. itt a példa: [link]
5/5 anonim válasza:
Sajnos el kell fogadnunk azt a tényt, hogy az új vegetáriánusok/vegánok nagy része egy éven belül újra visszatér a húsfogyasztáshoz. Ennek több oka van: Egyrészt nehéz új szokásokat létrehozni, másrészt viszont sokszor egészségügyi okok miatt hagyják ott ezt az életmódot. Sajnos sok a rossz táplálkozási tanács (vegánok nem szedik a B12 tablettájukat, nem figyelnek a megfelelő kalcium bevitelre, vagy éppen a D-vitamin szintjükre), és így sokan lebetegednek. B12 esetén ez különösen veszélyes, így minden vegetáriánusnak/vegánnak alapvető kötelessége, hogy megfelelő táplálkozási tanácsokat szerezzen megbízható forrásokból, és ne terjesszen butaságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!