Most vettem banánt, és nincs megrohadva sehol, tök jól néz ki, kemény is, mégis olyan alkoholos, vagy erjedt íze van? Mitől? Egyem, ne egyem?
Figyelt kérdés
:D Vagy legrosszabb esetben csak összef..om magam tőle? :D2011. aug. 17. 17:55
1/8 anonim válasza:
Tedd ki szellőzni néhány órára! A szállításkor védőgáz segítségével tárolják/érlik és kell neki némi idő, hogy kiszellőzzön! Biztos frissen lett kinyitva a doboz, amiben még egy nylon zsák is van és védőgázzal van feltöltve, úgy szállítják.
2/8 A kérdező kommentje:
A zöldségesnél vettem, és ez az egy fürt külön volt a többitől, mert a többi tiszta rohadt volt, meg szállták is a muslicák, lehet átvette a szagát.
2011. aug. 17. 18:06
3/8 anonim válasza:
Edd meg nyugodtan legfeljebb kevesebb alkeszt kell már innod:DDDDDD
5/8 FogyiiFagyii válasza:
nyugi csk úgy befogsz fosni h dobsz egy hátraszaltót nyugodtan meglehet enni :)
6/8 A kérdező kommentje:
:D Sebaj, legalább tisztulok! :D
2011. aug. 17. 20:44
7/8 Big Boss válasza:
de mi van akkor, ha szaller közben nyakon fosod magad??? nem baj??
8/8 A kérdező kommentje:
hmmm, nem lenne baj, nálunk van víz, de eddig még nem tapasztaltam azt hogy felfele hordana a szarom, de ha mégis, elugrok :D
Azért köszi hogy aggódsz :)
2011. szept. 1. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!