A vegák azért nem esznek húst, mert sajnálják az állatot. A növényt nem sajnálják? A növény életének is vége, ha megfőzöd, vagy ha nyersen megeszed.
Egyébként meg én orvosnak tanulok! Tisztában vagyok vele mi egészséges mi nem! Olyan ember is lehet vérszegény aki húst eszik! Anaemiás állapot sok mindenből kialakulhat nem kell hozzá vegetáriánusnak lenni! (Ez még mindig én vagyok a hülye vegetáriánus! Aki betegsége miatt nem ehet húst!):)
Egyébként ha vitánál vagyunk! Ha sok húst eszel, akkor meg koleszterin beteg leszel! 8-9 év múlva szedhet sok féle gyógyszert magas vérnyomásra, cukorbetegségre...stb! Hát ennyi!
Emberek, itt most komolyan elkezdtétek lehüllyézni egymást? Nem kell kicsúfolni a vegákat, mert ők ugyanúgy nézhetnének minket őrültnek...
Az ember összetetten táplálkozik, ebbe a hús, és a növény egyaránt beletartozik, mivel nem lehet, minden nap húst hússal enni, viszont zöldségeken élni lehetséges, de pótolni kell, a fehérjét, meg a zsírokat.
Ami igaz az igaz, a növény is élőlény, és annak is fáj ha megölöd, csakúgy mint az állatnak, de ha mindekettőt kilőjük, már tényleg csak földet és humuszt ehetnénk, ahogy a giliszta, és azt hiszem ez egyik "tábornak" se tetszene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!