A vegák azért nem esznek húst, mert sajnálják az állatot. A növényt nem sajnálják? A növény életének is vége, ha megfőzöd, vagy ha nyersen megeszed.
:) Látom jól elvagytok! 21 éves vagyok, semmi bajom nincs! Köszönöm, jól vagyok!. Három éves korom óta nem eszem húst. Semmilyen vallási oka nincsen. Sportolok, igaz, csak rekreációs szinten. Egyrészt sajnálom is az állatot, amiért megölik (neki is joga van az élethez...) Másrészt egészségesebbnek is tartom. Valamint (bár már nemigen emlékszem) az ízét sem szeretem. Lehet vitatkozni, hogy ki a hülye, meg ki nem. Sztem egyszerűen van akinek így jó, van akinek úgy. Senkit nem próbálok arra csábítani, hogy legyen vega...ellentétben a "húsevőkkel".
Egy kis off: az első válaszadók között, volt hogy "ezek..." noh attól mert nem gyilkolnak miattunk még mi is emberek vagyunk!
jó, akkor a növények ugyanolyan rendűek, mint az állatok. akkor már az emberek is! együnk emberhúst!!
honnan tudod, mennyi energiám van? voltál valaha vegetáriánus? én viszont ettem húst régen, és semmivel sem vagyok msot gyengébb.
a biológiatanárod is biztos mindent tud... jobban mint akitől idéztem. az én biológiatanárom szerint meg nagyon egészséges a vegetarianizmus, és ő se épp hülye ember...
és nem eszem semmi műfehérjét, nem is tom, h léteznek ilyesmik... szójával, főzelékekkel pótlom.
ás SOHA SENKIT nem cseszegettem amiatt, mert húst eszik... viszont itt is csak lehülyéznek a nemvegák.:/
(én vok a 17 éves)
de amúgy nincs értelme ezen vitatkozni, mert úgysem tudjuk soha meggyőzni egymást. ez belső elhatározásból fakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!