Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogy bírják ki a vegetáriánuso...

Hogy bírják ki a vegetáriánusok hús nélkül? Én ha két napig nem eszem húst, már fáj a gyomrom.

Figyelt kérdés
Mármint felmegy a savam és olyan üresnek érzem a gyomrom. Hiába eszem mást pl.krumpli,tojás,zöldség stb. Hogyhogy nincsenek rosszul?
2009. júl. 20. 20:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Próbád ki a szóját!
2010. jan. 29. 15:23
 22/24 anonim ***** válasza:

"egyébként is szoktak gondjaim lenni a gyomrommal,néha felmegy a sav,szóval hús nélkül nem hiszem hogy tudnék létezni."

"Hát a hús az egyik legjobb módszer az elsavasodásra. Nem is gyomor, hanem inkább sejt szinten. Ez pedig a legtöbb betegségünk forrása."---> a számból vette ki a szót! :))) nagyon sokan azt gondolják,h pl. a gyümölcsök a savasodás 'okozói',sőt az a kedvencem,amikor vki az almára mondja ezt,oh Istenem...ha utánajárnának a savas-lúgos-semleges ételek 'csoportosításának',akkor rájönnének,h téves a gondolatmenetük. pl. régen volt olyan gyógyhatású készítmény is,amelynek almagél volt a neve,s a gyomor védelmét próbálta szolgálni savtúltengés esetén.gondolom nem véletlenül volt almagél a neve...gondolom ;)))))))

2010. febr. 16. 13:48
 23/24 anonim válasza:
Az egyik barátnőm most ötödikes, és még soha nem evett húst. Azért, mert annyira szereti az állatokat. Én nem vagyok rosszul, ha nem eszem húst, de eddig nem sikerült lemondanom róla(többször próbáltam), mert egyszerűen szeretem:)
2010. máj. 1. 09:33
 24/24 anonim ***** válasza:
úgy hogy ha ránézek a húsra.. akkor eszembejutnak dolgok ami miatt elundorodom :DD
2010. okt. 31. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!