Hogy bírják ki a vegetáriánusok hús nélkül? Én ha két napig nem eszem húst, már fáj a gyomrom.
én sem eszem húst egy ideje,pedig kiskoromban elég sokat ettem mamim végett,aki állandóan állatot vágott :((( s,készítette a sok finomat,de azok tényleg finomak voltak.mióta nem él a mamám,azóta csak "bolti" húsból készülteket tudnék fogyasztani,amihez viszont tényleg nincs "gyomrom",hiába van kiírva,h "házi"...persze,házi ha látom!:D
amitől pedig nekem is szabály szerűen forog a gyomrom,az az olajban vagy zsírban kisütött hús és annak "illata"...:/
én akkor lennék rosszul ha húst kéne ennem. ha pedig pár napig nem eszek elég zöldséget, gyümölcsöt, akkor állandóan émelygek, székrekedésem lesz, étvágytalan leszek stb.
ki mihez van hozzászokva
Létezik egy húséhség nevű állapot, amikor semmi más nem oltja az éhséget. A hegyekben többször átéltük. Arról nem is beszélve hogy kellő mennyiségű hús fogyasztása esetén nőtt az ízületeink teherbírása. Amúgy a húsevő emberek nincsenek, azok az oroszlánok :) Ha feljegyezzük a havi kajafogyasztást, pár százalék csak a húsnak titulálható dolog, a többi ~ azonos szerkezetű mind a két csoportnál.
A szín nemtévesztés rokona a vegetáriánus alkat. Egyiket sem lehet hitből választani, alkalmasnak kell lenni rá. Aki nem bírja beledöglik. Indiában sok-sok évszázad alatt alakult ki mint tömeges emberi képesség. 40-50 kilós fűtők lapátolták tonnaszám a szenet a gőzmozdonyokba, cserélték a dögnehéz alkatrészeket.
"a hús néhány hónapon belül halálos"
LOL :DDD Gondoljátok,hogy ha nem esztek húst, akkor megszűnik a hús termelés? Jézusom, csak magatokat teszitek tönkre, fő táplálékunk a hús, ugyanúgy mint a ragadozóknak, vagy tőlük is elvennétek? :D
Én amikor bevállaltam gy 10 napos léböjt kurát ,kicsit azt hittem irhatom a végrendeletem de csodák csodájára a szervezetet egy tökéletes rendszer és bármihez hozzá tud szokni .2-3 v 10 nap és átáll.
Probáld ki! És megtudod.....
"egyébként is szoktak gondjaim lenni a gyomrommal,néha felmegy a sav,szóval hús nélkül nem hiszem hogy tudnék létezni."
Hát a hús az egyik legjobb módszer az elsavasodásra. Nem is gyomor, hanem inkább sejt szinten. Ez pedig a legtöbb betegségünk forrása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!