A vegetáriánusok miért nem gondolnak a növényekre is?
Figyelt kérdés
Kísérletek kimutatták, hogy a növényeknek is vannak érzéseik. Éreznek fájdalmat, éreznek félelmet is. Megérzik a hazugságot, reagálnak saját és más élőlények szenvedésére.
Itt olvastam, hogy ha megeszel egy állatot, megeszed a halálfélelmét is.
Ugyanez igaz a növényre is.
Akkor miért esik meg a vegáknak a szívük az állatokon és miért nem törődnek a növényekkel? Gyilkosság ez is!
Ó,én eszek húst is meg zöldséget is. Épp ezért szólt a kérdés azoknak, akik élet és élet közt különbséget tesznek.
2012. máj. 12. 21:16
12/47 anonim válasza:
Pedig nagyon úgy voltak a válaszaid, mint ha nagyon a vegák mellett lennél. A lényeg, hogy van állat és növény azért hogy tápláljon más élőlényeket, az ember csak azért fajzott el így mert őt nem eszi semmi, akkor éreznék meg igazán, mit is tesznek.
2012. máj. 12. 21:18
13/47 anonim válasza:
20.56 ez tetszett, pedig nekem írtad :DDDDDD
2012. máj. 12. 21:32
14/47 anonim válasza:
:D
2012. máj. 12. 21:34
15/47 anonim válasza:
A növények mivel élőlények, igen, "sokkos" állapotba kerülhetnek sérülés esetén, vagyis egyfajta védekezőmechanizmus kapcsolódik be. De azt nem tudom, honnan szeded, hogy éreznek fájdalmat. Mióta van a növényeknek idegrendszerük és érzőközpontjuk? Ez nagy butaság.
2012. máj. 13. 02:37
16/47 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha neten rákeresel, akkor te is megtalálod.
Nem tudom miért meglepő az embereknek hogy a növények is éreznek, ők is táplálék mint az állat, az állat is érez, minden érez ami él. Ennyi.
2012. máj. 13. 12:09
18/47 anonim válasza:
Ma épp fejes salátákat késeltem le. Megfullasztottam őket három vödör vízben. Én egy sorozatgyilkos vagyok, szoktam hallani a saláták kiáltását, hogy "Marica néni, te egy perverz vagy!!!!"
A gombák is sajnos ezt szokták kiabálni. De sajnos kell valami enni.
2012. máj. 13. 15:44
19/47 anonim válasza:
lehet, hogy éreznek a növények is, de nem úgy, ahogy az ember, és az állat. van egy növénynek szeme, lába, tud gyereket szülni, hangot kiadni? nem olyan az idegrendszere, mint egy állatnak/embernek.
2012. máj. 14. 21:03
20/47 anonim válasza:
A "vega" füvet nyír,de szúnyogot nem fúj le semmivel!!!SOHA!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!