Hogyan kell zöldségekből pástétomot készíteni? Tudnátok ilyen recepteket írni?
Vettem bolti vega pástétomot, és a gyerkőcnek nagyon-nagyon ízlett. (Májkrém helyett) Tényleg fini volt!
Előre is köszönöm!
kevés olajon megdinsztelsz egy fej finomra vágott hagymát, erre teszel kedved szerinti zöldségeket, gombát, brokkolit, borsót,répát, zöldbabot, karfiolt, amit legjobban szerettek. lehet vegyes kombikat is csinálni. kevés vízzel, sóval megpárolod a zöldségeket.
közben főzz pár darab tojást keményre.ha ezek megvannak, botmixerrel,darálóval, vagy csak villával összetörve (van , aki rusztikusabban, van, aki krémesebben szereti)keverd össze, tegyél bele egy kis tejfölt, mustárt, kedvelt fűszereket és kész is a zödségpástétom.
Bocs, azt nem tudom, hogy a tojás, a tejföl mehet-e, de azok nélkül is meg lehet oldani,finomra.plusz még a fokhagyma is nagyon finom ízesítő, főleg a padlizsánkrémnél.
üdv.
Szia!
Köszönöm szépen! Ki fogom próbálni. Mehet a tojás, tejtermékek is. Nem vagyok vega, de egyre kevésbé szeretem a húst. Fehér húst eszem .
Ha valakinek van még ötlete, és megosztaná velem, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!