Nem tudom mit tegyek? (több lent)
Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 20:40
21/28 anonim válasza:
Minden esetre ha megkívántad, az biztosan jelent valamit. Próbálj rájönni, hogy mi áll a dolgok mögött. (Esetleg keress fel egy táplálkozási tanácsadót?)
22/28 anonim válasza:
(elég az időpontot írni, tudni fogjuk, az előző oldalon is írtam, mind1!:-)...egyébként vallom az utolsó választ, merthogy aki vega, az elvből az.
24/28 anonim válasza:
Amúgy a %-ok alapján is beazonosítható nagyjából, hogy pl én miket írtam. Én is vega vagyok.
25/28 anonim válasza:
Jó, csak ha valaki holnapután olvasgatja, a százalékok változhatnak, az időpontok nem, és egyszerűbb is...
26/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Úgy döntöttem hogy nem eszem halat sem,hiszen a vegetáriánus életmód lényege az erőszakmentesség,és ez a LÉNYEG:)
2011. okt. 3. 23:27
27/28 anonim válasza:
20:49-es válaszok miatt járok ide xD
28/28 anonim válasza:
Vannak vega ételek amik ízvilága hasonlítanak a halra. Pl olivaolajban elrakott articsókaszív. Aldiban lehet kapni, üveges kiszerelésben.
Bizonyos gombafajták, pl őzláb íze is hasonló ha citromos-fűszeres lében párolod őket meg.
Valamint vannak halakhoz szánt fűszerkeverékek, ezekkel is el lehet érni hasonló hatást tofu, szója fűszerezésekor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!