Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Nem tudom mit tegyek? (több lent)

Nem tudom mit tegyek? (több lent)

Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 20:40
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Nemrég óta vagyok lakto-ovo vegetariánus,de mostanában kívánom a halat,és a tengeri herkentyűket.Egyek,ne egyek?Sokan mondják hogy egyem,mert milyen egészséges,meg fontos anyagokat tartalmaznak,szerintetek?
2011. okt. 3. 20:43
 2/28 anonim ***** válasza:
54%
Ne viccelj màr, ha kivànod miért ne ennéd?
2011. okt. 3. 20:45
 3/28 anonim ***** válasza:
0%
Halat semmiképp, meg semmit ami a tengerben vagy vízben nőtt, mert sajnos az 1920-as években használt gyulladásgátló szerek miatt rendkívüli mértékű toxikus tartalma van ezeknek.
2011. okt. 3. 20:49
 4/28 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:49

vagyok

potosítok, nem gyulladásgátló, hanem villamos hőszigetelő.

2011. okt. 3. 20:55
 5/28 anonim ***** válasza:
22%

Én nem vagyok vega(de már én is próbáltam, de erre születni kell és én nem születtem rá), de te nem eszel ilyen tápanyag- meg vitamin pótló bogyókat?? mert ők olyanokat szednek, hogy egészségesek maradjanak(vagy mi a szösz..), és amiatt tudják megállni a fehérje-megvonás tüneteit..

Vagy ez nálad nem az?

(de lehet, hogy nem kellett volna válaszolnom, mert nem vagyok vega...)

2011. okt. 3. 21:04
 6/28 anonim ***** válasza:
38%

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:04

fehérje bogyó? :) xD

max B vitamin :)

2011. okt. 3. 21:06
 7/28 anonim ***** válasza:

Nem fehérje- bogyót írtam, csak hogy a fehérje nélkülözése miatt kialakuló tápanyag-és vitaminhiány, vagy nyomelem hiány vagy ilyesmi miatt kell szedni bogyókat=gyógyszereket vagy vitaminokat, vagy mit ...

Ne kötekedj, én csak azt kérdeztem, hogy szed-e ilyesmit, és amellett lép-e fel hogy halat akar enni.

Merthogy én nem szedtem, és hasonló tüneteim voltak..

2011. okt. 3. 21:16
 8/28 anonim ***** válasza:
(elég csak időpontot írni azonosításhoz pl. 20:18-nak, vagy 20:23 vagyok...ilyesmi, csak hogy ne pötyögj annyit feleslegesen:-)
2011. okt. 3. 21:17
 9/28 anonim ***** válasza:
56%
Én azt vallom, hogy ha valamit megkíván a szervezet akkor arra szükség van. Tehát neked valami hiányod van amit a halból tudsz pótolni. És különben is a hal tényleg egészséges.
2011. okt. 3. 21:18
 10/28 anonim ***** válasza:
35%

persze, nagyon finom és rettentő egészséges :)

ha minden héten enne a magyar legalább egyszer halat, már nem kellene annyi koleszterin gyógyszer :)

2011. okt. 3. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!