Nem tudom mit tegyek? (több lent)
Én sem vagyok vega!
De mondjátok már, mennyivel egészségesebb a különböző bogyókat szedni, pótolni mindazt, amit kajából nem adtok meg a szervezetnek, mint a természet által rendelkezésre álló ételekből? A bogyókban mindegyikben vannak olyan adalékanyagok, amelyeket a szervezet ugyanúgy nem tud lebontani, mint esetleg a természetes kajákban minimálisan előforduló, emészthetetlen anyagok.
Azt megértem, hogy állatot ölni nem akartok azért, hogy az ember életben maradjon, de nem hallottatok arról, hogy a világ úgy épül fel, hogy van egy természet által megalkotott "táplálék-lánc"?
Lehet lepontozni nyugodtan, van elég pontom ahhoz, hogy ez (ha most akart kijönni belőlem) még belefér.
DE szedsz vitaminokat vagy nem?
És mi az oka a vega életmódodnak?
Ha nem szedsz semmit, akkor azt ajánlom, hogy egyél ha azt kívánod!
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:34
ha nem lennének olyan anyagok, amiket a szervezet nem tud lebontani, akkor nem működne az emésztő szervrendszer. Nem kell bogyókat szednie annak, aki mindent eszik. (A B12 vitaminon kívül minden megtalálható kellő mértékben növényben, méghozzá finom ételek útján hozzájuthatsz. Nem kell hozzá gyilkolni. Meg a tejhez sem, amiben még a B12 is megtalálható)
21:56 -nak
Akkor egyen vagy ne egyen halat?
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:59
Ne egyen halat. Se húst, fölösleges. Ha több növényi forrástól is szerez fehérjét, nem lesz hiánya. (A fehérjeszükséglet korántsem olyan magas, mint az átlagember gondolja) A b12 kritikus, mert növényben nincs meg, de Ő fogyaszt tejet így ezzel nem lesz gond. A lényeg, hogy idényterményből és gabonából elég legyen a bevitel. Télen télálló zöldség, gabona, tészta, méz, déli gyümölcsök, tejtermékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!