Vegetáriánusok! Mi a baj a mézzel, és a tejtermékekkel?
A tejtermék fogyasztása kisgyerkekkor után természetellenes. Az ember nem képes megemészteni a tejterméket. Ezért van olyan sok tejallergiás.
A legtöbb tejtermék ipari állattartásból jön, ahol az állatokat hormonokkal és nyugtatókkal tömik. Ez mind belekerül a tejbe.
És akkor ne beszéljünk arról, hogy etikai szempontból mennyire korrekt egy betonkalickába zárni egy állatot egy életen át és friss táplálék helyett konzervált takarmányon tartani.
A méz a méhek hányása. Jó étvágyat hozzá.
szerintem nem az állatok leölése a fő borzalom, hanem ahogy tartják őket. meg amúgy is halálosan rosszul vagyok a tejtől.
de a fő ok, amiért nem eszek ilyet, hogy valamiért nem érzem ezeket a dolgokat tisztának. ez persze hülyeség, de kb. olyan, minthogy valaki undorodik a kelkáposztától vagy a gombától. az is hülyeség, mégis elfogadott.
és soha nem öltem meg se legyet, se szúnyogot. nem tartom pszichopatának azt, aki ilyet csinál (sőt néha már-már örülök, hogy elvégzik helyettem), de nekem nem engedi a lelkiismeretem.
viszont ez azért tartjuk a disznókat, hogy leöljük, elég hülye ok... ha valaki csinál egy gyereket, hogy legyen kit vernie, akkor joga van hozzá?
ami nekem a legidegesítőbb, az a sok abortuszellenes, akik tiltakoznak egy pár grammos lélegző húscafat leölése ellen, miközben simán hagynak kifejlett teheneket szenvedni. ez objektíven és felnőtt aggyal végiggondolva, elég szomorú. én mint földönkívüli eredetű lény, legalábbis így látom.
"mivel a hús gyilkosság"
nekem is van husom....Én egy gyilkosság vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!