Vegetáriánusok! Tudtátok hogy a kenyérben állati zsiradék van?
felvagyok háborodva . vegetáriánus vagyok és kiderült mégis eszek állati eredetüt mert a gyártok nem tüntetik fel a csomagoláson
Az én nagyanyámék rengeteg húst ettek, mert volt egy csomó állatuk (ők mesélték, h kb mindig húst ettek)
Másik mamámék meg gazdagok volta, ők meg azért, szóval nem jelenteném ki kategorikusan. Akkor is voltak ilyen meg olyan családok. De nem kötözködésből írom, csak tényleg.
Ah en nem hiszek ennek a cikknek.
Inkabb csak valaki viccelodik. Manapsag ki tudja, bar en nem a zsir miatt aggodnek az legalabb kevesbe szintetikus mint a tobbi adalek ha mar ott tartunk h a kenyer "szet esik".
OFF: egy musorban lattam h egy szakacs(Gordon Ramsey) indiaba utazott es egy olyan reszere ahol sokan nem esznek hust. o persze nem jol birta allitasa szerint naponta tobbszor eszik hust. A vegen amit foztek egy talcarol kellett megenniuk kozben torokulesben voltak a foldon de a szakacs nem tudta rendesen behajlitani a labait h leuljon. Hozzateszem h nem tulsulyos. Erre az egyik helybeli azt mondta neki h azert mert a sok husevestol rugalmatlanna valtak az izmai. Ez igaz ha tenyleg SOk_SOK hust eszik valaki az igy jarhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!