püff neki! van olyan kenyér,amiben nincs? (nem gúnyolódásból kérdezem, tényleg tudni szeretném :/)
2011. aug. 8. 23:59
3/15 anonim válasza:
Amatőrök, én magamnak sütöm a kenyeret.
2011. aug. 9. 00:10
4/15 anonim válasza:
Süsd magadnak, kenyérsütő géppel és az lesz benne, amit TE akarsz. :D
2011. aug. 9. 00:31
5/15 anonim válasza:
Hát igazából szerintem mindenben van! És ezt úgy értem, h MINDENBEN. Ezért nem is tudom elképzelni, h a szigorú vegetáriánusok, mi a jóistent esznek vajon...mert aki csak húst nem eszik annak marad még pár dolog, de aki semmi állatit, annak nem.
2011. aug. 9. 00:36
6/15 anonim válasza:
Durva,de nem feltétlenül kell elhinni mindent amit leírnak, én kétkedve fogadom ezt az írás. de nem is mondom, hogy nem lehet igaz. elvileg a kenyérbe semmilyen zsiradék nem kellene. morzsálódik? na bumm, az meg miért érdekli őket?
2011. aug. 9. 08:55
7/15 anonim válasza:
egy hétig voltam vegetáriánus,annyira legyengült a szervezetem hogy megbetegedtem.ennyit erről a zöldségelésről,nem tudom mi a jó benne..meg nem mindegy,hogy elvből nem eszel húst vagy csak mert nem szereted.ha az utóbbi akkor nem hiszem h ártan az a pár gramm zsír
2011. aug. 9. 10:40
8/15 doboszoli válasza:
Pfff! Mecsoda tragédia!
2011. aug. 9. 14:25
9/15 anonim válasza:
ma 10:40!
Ha attól legyengülsz, hogy egy hétig nem eszel húst, sürgősen fordulj orvoshoz!
2011. aug. 9. 22:18
10/15 anonim válasza:
22:18-nak igaza van! Reméljük csak túlzásokba estél mert ha nem, akkor ott nagy gondok vannak. Még akkor is, ha az 1 hetes vegetarianizmus nálad azt jelentette, hogy a megszokott ételeidből kihagytad a húst!
Gondolj csak bele: nagyanyáink gyermekkorukban legfeljebb ha heti egyszer ettek egy nagyon kis adag húst, mert csak annyira futotta! De azt is inkább csak télen! A szegényebbek meg akár a hónapot is kibírták hús nélkül. És sokan ezek közül fizikai munkát végeztek keményen, mégis bírták. Ha te nem bírod 1 hétig hús nélkül akkor vagy egyszerűen húsfüggő vagy(elvonási tünet), vagy pedig max egy éved van hátra... De a legvalószínűbb, hogy csak nem jött be neked a vegetariánus étrend, holott azt tekinted erkölcsösnek és most a világra akarod hárítani minden bajodat...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!