Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Ez jó megoldás lenne?

Ez jó megoldás lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

én 14 éves lány vagyok és egy kicsit duci (161cm,65kg) és most megyek majd középsuliba és szeretnék leadni.a családom egy kicsit fura.anya nem eszik húst,apu meg igen és hát én is.anya vékony és fiatalos,apu és én pedig kissé túlsúlyosak vagyunk.és már régebben is gondolkodtam rajta,mert a madonna is vega és nagyon jól tartja magát,meg most volt a tv-ben a bíró ica és nagyon szép ő is és ő sem eszik húst.és én szeretnék vega lenni,hogy kicsit lefogyjak és a vegák azok menők,szóval jó lenne nem?

2011. júl. 20. 12:21
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

MERT ÉN A VEGÁK TANÁCSÁT KÉRTEM! AZÉRT ÍRTAM A VEGETÁRIÁNUS KÉRDÉSEKHEZ, MERT AZT HITTEM ,HOGY ITT CSAK ŐK VANNAK!

AZÉRT TE HÜLYE!

2011. aug. 11. 16:09
 22/23 anonim válasza:
Jesszusom, te mekkora idióta vagy!!!! A kardnyelő is menő, akkor most te is kardot fogsz nyelni?????
2011. aug. 11. 16:20
 23/23 A kérdező kommentje:
aha
2011. aug. 13. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!