Ez jó megoldás lenne?
Sziasztok!
én 14 éves lány vagyok és egy kicsit duci (161cm,65kg) és most megyek majd középsuliba és szeretnék leadni.a családom egy kicsit fura.anya nem eszik húst,apu meg igen és hát én is.anya vékony és fiatalos,apu és én pedig kissé túlsúlyosak vagyunk.és már régebben is gondolkodtam rajta,mert a madonna is vega és nagyon jól tartja magát,meg most volt a tv-ben a bíró ica és nagyon szép ő is és ő sem eszik húst.és én szeretnék vega lenni,hogy kicsit lefogyjak és a vegák azok menők,szóval jó lenne nem?
Ez komoly kérdés, vagy csak valaki szórakozik???
Ha véletlenül komoly: ha fogyni akarsz, akkor inkább sportolj és ne egyél édességet, zsíros húsokat meg ilyeneket! (Chips, cukor, tészta stb. Ezek mind húsmentes dolgok. Elvileg vegetáriánusként is lehetsz 120 kiló) A csirkemelltől meg pont nem fogsz elhízni.
már ledobtam egy kilót!!!!!!!!
de amúgy aha.
Már bocs, de nagyon hülye vagy!!
Én 66 kg voltam elsőbe, középsuliban. Aztán elkezdtem külön tornára járni, úszni, reggel ettem, délben, este, mindenből keveset, láss csodát, 53-55 kg között mozgok ÉS nem lettem vega.
12:28: ezért, mert másképp is le lehet fogyni, még nem hülye, mert vega. Főleg mert minden ember más. Ha mégsem jár a vegaság nála a kívánt hatással, akkor majd más fogyókúrás módszert talál ki.
Egy 18 éves vega srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!