Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Ez jó megoldás lenne?

Ez jó megoldás lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

én 14 éves lány vagyok és egy kicsit duci (161cm,65kg) és most megyek majd középsuliba és szeretnék leadni.a családom egy kicsit fura.anya nem eszik húst,apu meg igen és hát én is.anya vékony és fiatalos,apu és én pedig kissé túlsúlyosak vagyunk.és már régebben is gondolkodtam rajta,mert a madonna is vega és nagyon jól tartja magát,meg most volt a tv-ben a bíró ica és nagyon szép ő is és ő sem eszik húst.és én szeretnék vega lenni,hogy kicsit lefogyjak és a vegák azok menők,szóval jó lenne nem?

2011. júl. 20. 12:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ez komoly kérdés, vagy csak valaki szórakozik???

Ha véletlenül komoly: ha fogyni akarsz, akkor inkább sportolj és ne egyél édességet, zsíros húsokat meg ilyeneket! (Chips, cukor, tészta stb. Ezek mind húsmentes dolgok. Elvileg vegetáriánusként is lehetsz 120 kiló) A csirkemelltől meg pont nem fogsz elhízni.

2011. júl. 21. 12:10
 12/23 A kérdező kommentje:
De én már eldöntöttem!Anyu gyönyörű és vékony! Apu meg duci,pedig mindig csirkét eszik,szinte soha sincs marha meg malac.És a vegák általában vékonyak.Szóval,le van zárva.Köszönöm. :)
2011. júl. 21. 17:00
 13/23 anonim ***** válasza:
90%
Kedves kérdező Te egy kicsit butusk... khm hülye vagy. A népszerűségnek SEMMI köze ahhoz, hogy ki hogyan táplálkozik...
2011. júl. 22. 00:41
 14/23 A kérdező kommentje:
aha
2011. júl. 22. 19:27
 15/23 anonim ***** válasza:
de wzt hogy gondoltad? nem eszel húst, és magától leadsz pár kilót? ha már elhatároztad magad, hogy le akarsz fogyni, miért nem mész el sportolni is? anyukád lehet sovány így is (ha nem is sportol), de te apukádtól örkölted ezek szerint a "duciságot", szóval én átgondolnám a sportot is....érted nem?(madonna is sportol, táncol;)
2011. júl. 27. 14:12
 16/23 A kérdező kommentje:

már ledobtam egy kilót!!!!!!!!

de amúgy aha.

2011. júl. 28. 18:24
 17/23 anonim válasza:
0%
18:00 után ne egyél mert akkor nő a hasad (ez komoly) kivéve ha lenyom kb 50 fekvőt kaja után 1órával :"D
2011. júl. 29. 23:27
 18/23 anonim ***** válasza:

Már bocs, de nagyon hülye vagy!!

Én 66 kg voltam elsőbe, középsuliban. Aztán elkezdtem külön tornára járni, úszni, reggel ettem, délben, este, mindenből keveset, láss csodát, 53-55 kg között mozgok ÉS nem lettem vega.

2011. aug. 7. 12:28
 19/23 anonim ***** válasza:

12:28: ezért, mert másképp is le lehet fogyni, még nem hülye, mert vega. Főleg mert minden ember más. Ha mégsem jár a vegaság nála a kívánt hatással, akkor majd más fogyókúrás módszert talál ki.

Egy 18 éves vega srác

2011. aug. 7. 12:31
 20/23 anonim ***** válasza:
Már talán kissé lejárt kérdés, de minek úgy írtad ki, hogy jó megoldás lenne-e, hogyha makacs vagy és azt magyarázod, hogy márpedig vega leszel? Írnék neked értelmes dolgokat, de úgyis szemét lennék. Hogy minek kéred ki mások véleményét ha hajthatatlan vagy...
2011. aug. 11. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!