A vegetáriánusok nem tartanak kutyát/macskák?
de. volt vadászgörcim is :) cicakaját vagy párizsit, sonkát kapott, májkrémes zsemlével főleg, de szerette hozzá a paradicsomot is. imádta a fagyit is mondjuk :)))))))
a cicám mindenevő, igaz kinti cica, be nem jöhet, de ő husit meg hozzá valami rizst, szaftot, maradékokat szokott kapni, és én is adok neki néha párizsit(igen, a saját kezemmel vágom neki fel, teszem a táljába).
régen volt kutyink is, őt én etettem :) sokszor kapta meg a maradékot ő is :D meg száraz tápot 'vacsizott' :D
meg fokom pl a szalámit, felvágottat, ha pl valakinek csinálok szendót :D legyen akár cica, akár az egyik barátom :DDD
1.igen tartunk én pl mind 2-t egy bébi macskám van meg egy 1 éves tacskóm írtózom az eledelüktöl de nem izgat mert mind kettö mintha a gyerekem lenne imádom öket.
2.Pár válasz elég hasztalan elmondom hogy a macskám imádja a sült tofut is de legtöbbször macska kaját adok neki csak vasárnap kap tofut,a kutyusom pedig a héten 2-ször kap zöldséges tésztás rizs keveréket a rostok miatt és égészségesek mint a makk.
3.Èn is fözök vagy sütök nekik husis ételeket és nem zavar
a családomnak is fözök ilyeneket persze nem mindig általában magamnak fözök.
Bocsi mert nincs hosszú ö meg ilyenek mert német tasztatúrám van de ha megnézed a kommentemet reméllem hasznos lesz számodra. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!