A vegetáriánusok nem tartanak kutyát/macskák?
Az, hogy ismersz 2 embert, akiknek azonos a vércsoportjuk, és hasonló ételeket szeretnek, nem bizonyít semmit.
Ha kb. 1000 tesztalanyról ki lehetne mutatni ugyanilyen statisztikát, az már esetleg jelentene valamit.
Felesleges ezt bemagyarázni, mert kb. olyan szintű, hogy anyám és én A vércsoportúak vagyunk, és szeretjük a lila színt, a húgom meg B-s és ő nem szereti...következik ebből, hogy minden A-s szereti a lilát, a B-sek meg nem? ugye, hogy nem...
Bocs a vitatkozásért, több szót nem is pazarolnék rá, de az ilyen áltudományos marhaságok engem felidegesítenek.
Én is vegás vagyok és nekem nagyon sok cicám van és imádom őket.Apuék azok hús evők és mindig többet vesznek,hogy lehet hogy éni eszem,de én mindig odaadom a macskáknak.A cicák ragadozó állatok. Ők,ha akarnak tudnak az ember nélkül is húst enni,én inkább sajtot,joghurtot adok nekik,és az jobban is esik nekik.Én nem kényeztetem el őket,de az egyik a Pick-szalámit képtelen megenni,és az enyémek nem eszik meg szalonnát...szerencsém van velük.
Mondjuk,ismeretem egy vega pasit,100% férfiból van amúgy,tehát nem tudja bekapcsolni a mosógépet,háztartásilag teljesen suta.És a macskát rábízták,és ülök a konyhába és jön a cica kajálni ,vega pasi meg salátát rak a tálkájába...hát mondom neki azt a macska nem eszi meg.Felsóhajt, megy a hűtőhöz,azt hittem,hogy valami joghurtot hoz,erre kezébe milka csoki és ráreszelte a salátára,mert hogy így biztos finom neki.Utána felvilágosítottam.A legtöbb vega nem ilyen,de ez azért vicces volt.
12:15
Milkacsokit reszelt a salátára!XoDDD Ezen sokat röhögtem. :oDDDD
A macska nem ehet disznót...
Egérből eléág körülményes lenne tápot csinálni mindenesetre, de pl egy csirkét simán meg tud enni, v kisnyulat...
De nem is ez a lényeg, hanem h neki pl KELL a hús, és csak a hús, és nem élhet el halon sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!