Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Egy baráti, kerti sütögetésen,...

Egy baráti, kerti sütögetésen, szalonnasütésen, bográcsoláson mit esznek a vegetáriánusok?

Figyelt kérdés
Nem provokációnak szánom, egy írásomhoz kell az ismeret, hogy ne írjak hülyeséget. Köszönöm a válaszokat előre is.
2011. máj. 20. 11:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én se szeretem, ha a húsos késsel vágják fel pl. a sajtomat, de szerintem az alap higiénia, hogy külön késsel vágjuk a különbözőfajta ételeket, persze ha egy tálba megy, mindegy, de egy vegetáriánus saláta elkészítésénél alap, hogy nem húsos, hanem tiszta késsel vágják fel, tiszta tálba teszik, bár !valahol! sajnos ezt nem veszik figyelembe. Nálunk a CBA-ba, ha sajtot szeretnék venni, külön szólni kell, hogy legyenek szívesek áttörölni a szeletelőgépet, mivel volt, hogy a cicámnak kellett adnom, mivel húscafatok voltak a szélén, és úgy nem lehet megenni jóízűen.:/

19/L

2011. jún. 7. 10:26
 12/14 A kérdező kommentje:
Ahol ugyanazzal a géppel vágják a nyers húst, mint a sajtot, szólni kell, mert ez nem felel meg az előírásoknak.
2011. jún. 7. 12:19
 13/14 anonim válasza:
én lecsót szoktam csinálni meg sült hagymát és cukkinit, meg krumplit eszek :)
2011. jún. 13. 22:02
 14/14 zoltandudas ***** válasza:
Eszembe jut a gimnáziumi tanulmányaim során németből az egyik lecke, ahol főzési menü volt a téma. Mit főzöl? Kartoffelsuppe, Kartoffelgemüse und Kartoffelsalat. (Krumplilevest, krumplifőzeléket és krumplisalátát)
2022. máj. 19. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!