Vegetáriánus családok, mi volt a vasárnapi ebédetek?
Nálunk disznóvágás volt :D
a családban csak én vagyok vega, így az én kajám marad utoljára, s most is azt főzöm. Kapor főzeléket első fogásnak, másodiknak brokkoli"pecsenyét" (tudod, ami nem a pörkölt, hanem a paprika nélküli:D) talán tésztával vagy barna rizzsel, ezt még meggondolom. Desszertnek feltehetően már nem állok neki (ha igen, akkor Andi konyhájáról a kolbászos csónak vega változata)
26/N
nálunk fűszers paradicsomleves volt mozzarella sajtgombócokkal
csőben sült brokkoli és spárga barnarizzsel, friss petrezselymes tejszínes gombamártással
uborkasaláta és hagymasalátával
gyümölcsös piskóta volt a desszert
előző vagyok:
paradicsomos káposzta tojással, tofuval, zöldségfasírttal
tök, spenót, sóska, kelkáposzta, kelbimbó, karfiol, karalábé, krumpli, lencse, sárgaborsófőzelék-(lencsébe, sárgaborsóba nagyon finom a mozzarella sajt rásütve vagy belekeverve)
rakott káposzta, brokkoli, karfiol, spárga, karalábé, krumpli(tojás, sajt, tofu, tetejére paradicsom, rá megint sajt-nagyon nagyon finom:)
borsó, tojás, gombapörkölt rizzsel-ízlés szerint a rizsbe zöldségek(kukorica, répa, borsó, lencse stb)
brokkoli, fehérrépa, sárgarépa, sajt, spárga krémleves piritt fokhagymás zsemlegombóccal
töltött karfiol, paradicsom, paprika, gomba
csőben sült spárga, karfiol
zöldborsó, zöldbab, lencse, borsó, tojás, paradicsom, gyümölcs, sárgaborsó, tarhonya, gomba,krumplileves
piritott tofu lencsesalátával
töltött cukkini, tök
tejberizs friss gyümölcsmártással, mákosguba, palacsinta, nudli, rizskoch, zabkása, túrós-kapros lepény-desszertnek
töltött padlizsán, rakott zöldségek
tészták(mákos, grízes, spenótos, tejszínes sajtos stb)
nálunk ezek a hirtlene gyors kaják, ha nincs sok időm és ötletem
hátha segít valamit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!