Miért nem bírok 1 falat húsnál többet lenyelni? Mitől lehet ez? 16/F
Figyelt kérdés
Ha megeszek 1 falat húst, akkor rettenetes hányinger fog el. Amikor utána több húst akarok enni hiába erőlködök nem tudok semennyit se lenyelni, pedig hiába akarom. Ez miért van? Nagyon szeretnék már húst enni. :S
(10 éve vegetáriánus vagyok emiatt.)
2011. márc. 3. 14:36
11/15 A kérdező kommentje:
tegnap 17:48!
Nem undorodok a hústól, csak nem bírom megenni, mert a szervezetem számomra érthetetlen okok miatt nem engedi, hogy lenyeljem.
2011. márc. 6. 01:09
12/15 anonim válasza:
Én laktam egy ilyen lánnyal, aki egyszerűen nem tudta még megrágni sem, úgy próbálta nekem magyarázi, mintha nekem kellene egy nagyon kövér részét megenni a húsnak. Nem tudta megrágni, lenyelni, tehát pl. a húsleves levesrészét megette, csak hús ne legyen benne. Ebből az okból kifolyólag viszont a gombát sem tudta megenni, mert azt mondta, az állaga ugyanolyan, mint a húsé. Neki pszichikai oka volt az egésznek.
13/15 A kérdező kommentje:
Mellesleg a pszichológusoktól is félek egy kicsit...
2011. márc. 24. 20:15
14/15 anonim válasza:
Akkor ne menj el. :) Ne feszegesd, ha nem megy, hát nem megy. Én a céklát nem tudom megenni, nem nagy ügy. :)
15/15 A kérdező kommentje:
Pedig akarok húst enni.
Emiatt, hogy nem tudok húst enni páran már eléggé idegesítenek.
2011. márc. 26. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!