Miért nem bírok 1 falat húsnál többet lenyelni? Mitől lehet ez? 16/F
Ha megeszek 1 falat húst, akkor rettenetes hányinger fog el. Amikor utána több húst akarok enni hiába erőlködök nem tudok semennyit se lenyelni, pedig hiába akarom. Ez miért van? Nagyon szeretnék már húst enni. :S
(10 éve vegetáriánus vagyok emiatt.)
Milyen húst? Baromfira pl. lehet allergiás az ember. Én is csak azt vettem észre, hogy rosszul vagyok kajálás közben, meg szép lassan leépültem tőle.
(azelőtt anyámnál nem ettünk csirkét)
16 évesen az én fiú rokonaimnak nem volt étkezés hús nélkül!!
6 éves korod óta vega vagy??
Ez már tényleg orvosi probléma!
Sok gyerek alapjáraton undorodik a hústól( a legtöbbjükbe tömni kell, hogy na egyél még egy kis husit...), van akit sikerül hozzászoktatni, van, akit nem.
Ha nem zavar, ne foglalkozz vele (mármint ha jólérzed magad vegaként), hiszen az esszenciális aminosavakhoz így is hozzájutsz, a vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz meg főleg.
Ha zavar és változtatni szeretnél, akkor valószínűleg tényleg a pszichológus a legjobb megoldás. Állhat valamiféle "trauma" is a háttérben, pl. disznóvágás látványa, vagy hasonlók.
ma 19:31
Szülők szerint kiskoromban láttam egy disznóvágást és azért vagyok vega, de már nem emlékszem.
Ahhoz képest még sokáig megettem a húst az oviban, de valamiért otthon nem.
ma 18:38
Kicsit több, mint 10 éve vagyok vegetáriánus, úgy kb 4-5 éves korom úta.
Én meg soha nem ettem meg, a szüleim mindig tömték belém fölöslegesen mert kirohantam a fürdőbe és kiköptem az egészet. Aztán a sarkamra álltam és leállítottam őket. Ha te nagyon akarsz húst enni szerintem is menj el egy pszichológushoz, biztos vagyok benne hogy az a disznóvágás közbe játszik.
18L
Ahogy az imádott nagypapám:,,ha igazán éhes lenél,bármit megennél"!!
Szóval ülj le a husi elé és győzd le,vagy a csirkével kezd,vékonyra szeletelve zöldséggel összepárolva,picit megpirítva!
Hátha úgy megeszed!
Amúgy ez tényleg pszichológiai probléma!!
Szerintem ne erőltesd, ha undorodsz tőle.Tejtermékből, tojásból és a növényekből mindenhez hozzájut a szervezeted, amire szüksége van. Biztos van oka, hogy a tested tiltakozik.Majd eljön az ideje, s akkor megeszed, ha meg nem, az se baj...Egészen jól meg lehet lenni nélküle.
Ha erőlteted, annál rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!