Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriánus kismamák! Mit...

Vegetáriánus kismamák! Mit ettetek a várandósság alatt?

Figyelt kérdés
Kérlek, ha poénkodni akarsz, vagy "jótanácsokat" osztogatni, kímélj meg! Ez életem legszebb időszaka és komolyan érdekel, hogyan csinálhatnám úgy, hogy a babámnak is és nekem is jó legyen!
2011. febr. 1. 09:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, eleinte szóját, sok halat, azután történt valami, megkívántam a húst, álltam a boltba a húspult előtt és csorgott a nyálam:(( vettem és onnantól húst ettem, de amint megszültem ismét nem tudtam enni.
2011. febr. 1. 09:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Bocs hogy itt kérdezem meg de terhesség alatt ha vegetáriánus életmódot folytatok akkor mennyivel lesz kevesebb rajtam a plusz kiló?

Egyébként unokanővérem csak salátán és halon zöldségeken él mióta teherbe esett.

2011. febr. 6. 10:47
 3/9 A kérdező kommentje:

Én egyelőre undorodom a húsnak a szagától is, de ha megkívánnám, én is biztosan ennék minden elvem ellenére, hiszen most az a legfontosabb, hogy minden rendebn legyen a babámmal.Köszi a választ.

Kedves második! Nem tudom a válasz a kérdésedre és nem is igazán értem... Ilyenkor az ember nem a fogyókúrás szempontok lalpján mérlegeli az étkezését szerintem.

2011. febr. 7. 11:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem akarok poénkodni, DE: egyél húst, mert nem csak neked van szükséged állati fehérjére, hanem a babádnak is.

Ha véletlen úgy járnál, mint az első, hogy megkívánod, ne mondj ellent magadnak, mert a tested tudja, mire van szükséged.

2011. febr. 8. 09:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jótanácsot, de nem véletlenül emeltem ki, hogy köszönettel visszautasítom az ilyen jellegű véleménynyilvánítást.
2011. febr. 8. 14:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Meg egyébként is, én úgy olvastam, hogy a kérdező már rég megírta, hogyha megkívánja, akkor megeszi majd a húst is, ezen mit nem lehet érteni?
2011. febr. 9. 12:03
 7/9 anonim ***** válasza:
5%

Hippik ilyen idiótaságot mint a vegetariánizmus-.-

vannak dolgok amit nem tudsz zöldségből gyümölcsből ki nyerni mért ne ennél húst? hogy csinálhatnád ugy hogy neked meg babának is jó legyen egyél normálisan reggelit ebédet vacsorát és amit megkívánsz. annak meg gratulálok aki igy akar fogyni javaslom 8 honapba szüld meg a fattyad kedves második és akkor még a hasad sem repedezik meg bravóóó

2011. febr. 24. 07:05
 8/9 anonim válasza:

[link]

elvek!

2011. febr. 26. 19:55
 9/9 anonim ***** válasza:

én érdekes modon vagyok ,,vegetariánus,,!nem undorodom a hustol,csak nem eszem.Az illata jo meg kinézetre is az,de nem kell.én ezzel már kiskorom ota igy vagyok,és hála Istennek,most terhesség alatt sem kívánom,sott!Ugy potlon a hust,hogy minden kajának csak a levét eszem.Gulyásbol is,csak rumpli meg lé,porkoltek szintugy,halat az eszem sokat,meg esetleg hurkát... :) Rántotthust is csak ritkán.

Ha nem kell,hát nem kell...gyumolcs az johet ezerrel.

2011. márc. 1. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!