15 éves lány vagyok, fél éve egyáltalán nem eszek húst. Félek, hogy hiánybeteg leszek. Mivel tudnám pótolni a hiányosságokat, hogy és egézsgéges maradjak?
Utolsó, sajnálom, hogy te nem tudtál kellően ügyelni a fehérjebeviteledre, de lehet, hogy inkább utána kellett volna nézned, milyen termékekben vannak megfelelő mennyiségben és minőségben esszenciális aminosavak, ahelyett, hogy egyhangú forrásból próbálod beszerezni őket, akkor talán nem lett volna probléma.
Mindenesetre nekem 8 év alatt elmúlt a vashiányom például, pedig mindenevő koromban iszonyatosan rossz állapotban volt a dolog.
Én kiskoromtól lakto-ovo vegetáriánus vagyok, mert egyszerűen nem szeretem és kész,pedig családban senki sem az.Még oviban csak-csak megettem,de már akkor se igazán szerettem.Semmi hiány betegségem nincs így 15 évesen,hiába vagyok kb.8 éve az.
15/L
Nem leszel hiánybeteg!
13éve nem eszek húst.
Semmi bajom nincs,halat csak filébe eszem meg, minden zöldséget, tésztát megeszek ja meg a tejtermékeket is megeszem/iszom..
16 éves fiú vagyok 68kg 170cm magas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!